Sjajno!

Revelin priprema senzacionalni uvod u Novu godinu! Prvi koncert u 2017. sprema Oliver Dragojević

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Revelin priprema spektakl za Novu godinu, a sjajan koncert obećao je i Oliver Dragojević početkom veljače.

Revelin će 2017. godinu dočekati uz 8 najboljih Hrvatskih DJ-a i bit će to, prema mišljenju mnogih, najspektakularniji i najorganiziraniji doček Nove godine, koji će nesumnjivo u Dubrovnik privući brojne domaće, ali i goste iz regije. Bogata ekskluzivna ponuda kakvu samo Revelin u Dubrovniku nudi pruža svojim gostima najbolje od najboljeg.

Pogledaj i ovo Oliver Dragojević Ovo se čekalo! Oliveru Dragojeviću pet i pol godina nakon smrti odana posebna počast, evo i tko je za sve zaslužan

U 2017. godini Culture Club Revelin jednakim intenzitetom nastavlja bogat program. Prvi koncert u Novoj Godini, Oliver Dragojević rezervirao je 3. veljače u dubrovačkom Revelinu, u sklopu Feste Svetog Vlaha. Sreća, zajedništvo i puno odlične glazbe - kako s novog albuma "Familija", tako i niz legendarnih pjesama uz koje su odrastale brojne generacije - sukus je onoga što Oliver priprema za koncert u dubrovačkom klubu.

Kažu da se ono što radite prvi dan odražava na ostatak godine – stoga požurite s kupnjom ulaznica za koncert Olivera Dragojevića i doček Nove Godine i uđite s Revelinom u još jednu nezaboravnu godinu.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene