Melem za oči

Rozga i grupa Vigor raspametili grad pod Marjanom!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Na opće oduševljenje prisutnih, Osječanima se kao gošća iznenađenja u jednom trenutku na bini pridružila i kraljica estrade Jelena Rozga.

Sve popularnija osječka grupa Vigor raspametila je sinoć grad pod Marjanom! Šestorka koja je publiku osvojila hitovima 'Još fališ', 'Da sam ja on' i 'Divna' do usijanja je dovela atmosferu na Mystique partyu u prepunom splitskom klubu Vanilla.

Pogledaj i ovo Antonia Dora Pleško "Ti si nadarena ko niko!" Antoniji Dori se konačno ispunila životna želja koju je čekala od malih nogu: "Ali ja moram otkriti jednu tajnu..."

Pripijenom haljinicom i nizom hitova Jelena Rozga hipnotizirala je svoju zagrebačku publiku.

Na opće oduševljenje prisutnih, Osječanima se kao gošća iznenađenja u jednom trenutku na bini pridružila i kraljica estrade Jelena Rozga. Lijepa Splićanka je na party stigla u pratnji prijatelja i izazvala pravi tsunami među svojim sugrađanima. Nezaboravnom atmosferom i brojnim iznenađenjima, Mystique je sinoć još jednom potvrdio da s razlogom nosi titulu najpopularnijeg partya u Lijepoj našoj.

Djelić nezaboravne splitske atmosfere pogledajte u našoj fotogaleriji. Sljedeći Mystique na rasporedu je u petak, 27.02.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene