Popraćeni ovacijama

Svjetska senzacija Morcheeba Dubrovčanima priredila večer za pamćenje!

Morcheeba u Dubrovniku (Foto: PR) Morcheeba u Dubrovniku (Foto: PR) PR 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Morcheeba u Dubrovniku (Foto: PR) Morcheeba u Dubrovniku (Foto: PR) Morcheeba u Dubrovniku (Foto: PR) Morcheeba u Dubrovniku (Foto: PR) Morcheeba u Dubrovniku (Foto: PR) +0 Morcheeba u Dubrovniku (Foto: PR) Galerija

Brojni posjetitelji Babinog kuka sinoć su uživali u nastupu svjetske senzacije Morcheeba. Morcheebini nastupi uvijek su popraćeni ovacijama, a niti ovaj nastup nije bio drugačiji.

Bend Morcheeba, koji je bio odličnog raspoloženja, nastupio je u kampu Solitudo ispred gotovo 1500 obožavatelja koji su u glas pjevali sve najveće hitove kao što su "Rome wasn't built in a day“, "Enjoy the ride“, "Trigger Hippie“ i mnoge druge.

Pogledaj i ovo Tripti Dimri i Vicky Kaushal Velike zvijezde Prepustili se nježnostima i poljupcima na ulicama Dubrovnika, prolaznici ih malo u čudu gledali, ali njih to nije omelo

Morcheeba je trenutno na turneji u Velikoj Britaniji, no to ih nije spriječilo da dođu i provjere što najsadržajniji dubrovački festival Ljeto u Valamaru pruža ove godine te da po prvi puta zapjevaju svoje najveće hitove pred dubrovačkom publikom.

Bend je otvorio koncert pjesmom "Never undo“ koja je potaknula publiku na ples i pjevanje, a nastavio se pjesmom "Friction“ koja je postepeno počela zahuktavati večer.

Podsjećamo kako se dugo i toplo Ljeto u Valamaru nastavlja i sljedećeg tjedna kada će u četvrtak i nedjelju biti posljednje projekcije filmova u sklopu OPEN AIR CINEMA, a u subotu pozornicu kampa Solitudo “zapalit će“ Hladno Pivo & Jonathan u sklopu jednodnevnog rock festivala - Rock'n'Valamar.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Bullock i Bryan Randall (Foto: Profimedia) Sandra Bullock (Foto: Getty Images) Sandra Bullock (Foto: IMDB) Sandra Bullock (Foto: Getty Images) +5 Sandra Bullock (Foto: Getty Images) Celebrity Nakon burnog razvoda od čovjeka koji ju je besramno ponizio, ovaj muškarac vratio joj je vjeru u ljubav

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene