Nezaboravni dvojac

Twinsi dolaze u Novalju..woohoooo!!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Poznati plesači i koreografi planetarno popularnih beyonce i jennifer lopez dolaze u hrvatsku!

Mike Song međunarodno poznat koreograf čije se ime veže uz planetarno popularnu Jennifer Lopez i filmsku uspješnicu 'Step Up 4', te najtraženiji svjetski plesni dvojac Les Twinsi koji su već godinu dana na turneji sa Beyonce dolaze u Novalju, i to u sklopu internacionalnog plesnog kampa 'ADRIA DANCE CAMP' koji će se održati od 19. do 26. srpnja 2014.

Pogledaj i ovo showbuzz ima li hrvatska koristi? Moć filma i serija u turizmu: "Igra prijestolja" ne bi bila ista bez Dubrovnika

Riječ je o najvećem regionalnom plesnom događaju čiji su organizatori plesni studio Atomic Dance Factory i NEW YORKER Fresh Island Festival.

Jedan od najtraženijih DJ-a i producenata ovo ljeto nastupa na Pagu

Zagreb-Novalja, 02.04.2014. Mike Song proslavio se nakon što se pridružio grupi Kaba Modern, a postavši njihov voditelj grupa je 2007. godine osvojila 1. mjesto u SAD-u na najvećem svjetskom plesnom natjecanju 'Hip Hop International'.

Mike je predstavljao grupu kao finalist prve sezone MTV-jevog showa America's Best Dance Crew. Stvarao je i glumio u filmskoj uspješnici 'Step Up 4' te u filmu Boogietown, a 2008 godine otvara MTV Video Music Awards. Na mega uspješnom hitu 'On the Floor' kojeg izvode Jennifer Lopez i Pitbull radi koreografiju te pleše u video spotu.

Uz Mike Song-a, na kampu će nastupiti i trenutno najpopularniji plesni dvojac, blizanci Les Twinsi koji rade na plesnim koreografijama r'n'b dive Beyonce.

Adria Dance Camp će tako već u drugoj godini privući i do 500 plesača iz čitave Europe. Plesače će na sedmodnevnim plesnim radionicama podučavati poznati svjetski koreografi i plesači kao što su Vedrana 'Thickness' Grčić, Steven 'Zulu Gremlin' Roybal, Jana 'Jaja' Vankova, Michael 'Mike' Song, Tight Eyez, Les Twins, Kid David, Koharu 'Koko' Shugawara, Fred 'Realness' Folkes, Veronica 'Ika' Bernardis, Elvis 'ElRock' Hodžić.

Kombinacijom plesnih radionica u sklopu Adria Dance Campa te koncertnih nastupa mega zvijezdi u sklopu NEW YORKER Fresh Island Festivala kao što su Method Man i Redman, Pusha T, DMX i dr., Hrvatska i otok Pag se mogu pohvaliti sa jedinstvenim turističkim proizvodom na svijetu.

Poznati dvojac pojavljuje se i u nastupima slavnih diva.

 

Ulaznice možete pronaći na službenoj stranici Adria Dance Camp-a.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene