Pripremili hitove

Ivana Kindl, Mario Huljev i Colonia spremni za 62. Zagrebački festival

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Biti odabran među prezenterima ovog prestižnog glazbenog događaja, danas je postala privilegija.

Zagrebački festival jedan je od najstarijih glazbenih festivala u ovom dijelu Europe i već punu 61 godinu slavi urbani zvuk svog vremena, njegove autore i izvođače. Kroz dugi niz godina svog postojanja, stekao je epitet jedne od najpopularnijih pozornica za velika imena domaće glazbene scene i najznačajnijih domaćih autora. Biti odabran među prezenterima ovog prestižnog glazbenog događaja, danas je postala privilegija. Upravo ta privilegija ove godine, među ostalima, pripala je i velikim glazbenicima Ivani Kindl, Mariju Huljevu i grupi Colonia.

Pogledaj i ovo showbuzz 'Život je kriv' Mario Huljev priprema se za Zagrebački festival - ni bolest ga neće spriječiti!

62. po redu Zagrebački festival održat će se 16. siječnja 2015. godine u koncertnoj dvorani zagrebačkog Hypo Centra. Za jednog od najboljih ženskih vokala na domaćoj sceni, Ivanu Kindl, nastup na 62. Zagrebačkom festivalu bit će ujedno i njeno prvo pojavljivanje na ovom glazbenom događanju. Ivana će se ovoj publici predstaviti skladbom 'Sada znaš', a riječ je o moćnoj pop soul baladi ljubavne tematike, koja progovara o situaciji u koju ponekad i sami upadnemo, da čovjek zavoli osobu tek kad ju izgubi…

Nakon 18 godina grupa Colonia nastavlja bez Tomislava Jelića

'Drago mi je da je pjesma prošla natječaj za Zagrebfest kojem se veselim, a osobito me raduje nastup uživo. Vjerujem da će ova emotivna pjesma postati utjeha mnogima koji su se razočarali u ljubav. Inače, zanimljivo je što je ova pjesma, koju zajednički potpisujemo Alen Križaj i moja malenkost, stajala dvije godine u ladici i mislim da je sada pravi trenutak da je predstavim na najbolji način i predam je publici', izjavila je Ivana koju ovih dana očekuje i snimanje video broja za spomenutu baladu, čija se premijera očekuje oko samog datuma održavanja Zagrebačkog festivala.

Mario Huljev, po treći put zaredom, nastupa na Zagrebačkom festivalu. Na prošlogodišnjem izdanju predstavio nam se baladom 'Budi tu', dok će na nadolazećem nastupiti s pjesmom 'Život je kriv'. 'Pjesma 'Život je kriv' govori o ljubavi koja se morala dogoditi dva puta kako bi shvatili da se zaista radi o pravoj ljubavi… Neke ljubavi na prvu jednostavno ne idu, ali kasnije stvari ipak dođu na svoje. Na drugu',rekao je Mario Huljev o svojoj novoj pjesmi.

Colonia i ovog puta nastavlja u svom revijalnom dance tonu! S novom pjesmom 'Crveni ruž' publici Zagrebačkog festivala predstavljaju se drugi put, nakon što su istu prošle godine oduševili naslovnom pjesmom svog aktualnog albuma 'Tvrđava'. Singl i ovog puta glazbeno i aranžerski potpisuje osnivač i član Colonije, Boris Đurđević, a tekst Valerija Đurđević .

'Pjesma govori o trenutku kada spoznamo svoju vrijednost, kada tuđa uvjerenja, nametanja i ograničenja postaju nebitna. To je poanta života, voljeti sebe i ne obazirati se na pritisak okoline, stoga se toplo nadam kako će ovi stihovi doprijeti do djevojaka i žena koje će se kroz pjesmu prvenstveno osvijestiti, ali i osnažiti', rekla je Valerija Đurđević .

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene