odrekli se prava

Ivan Zak i prijatelji pokazali veliko srce i pjesmom podrške poručili: 'Svi smo uz vas'

Ivan Zak i prijatelji Ivan Zak i prijatelji Foto: PR

Ivan Zak odriče se autorskih prava od pjesme "Svi smo uz vas", u korist gradova Petrinje, Siska i Gline, pogođenih potresom 29. prosinca 2020. godine

Tragedija, koja nas je sve pogodila, očekivano je probudila humanost cijele zemlje i šire. Svatko od nas pokušava na neki način pomoći, onima kojima je to u ovim trenucima zaista najpotrebnije.

Pogledaj i ovo In Magazin: Boban Rajović - 3 Otkrio veliku vijest! Životni put jednog od najpopularnijih pjevača u regiji nije bio nimalo lak: Počeo je kao čistač i taksist, a danas puni dvorane diljem Balkana!

U sve su se uključili i brojni glazbenici, koji su još jednom pokazali veliko srce. Jedan među njima je i Ivan Zak, koji je zajedno sa svojim kolegama, podršku pokušava dati kroz pjesmu.

'Svi smo uz vas' pjesma je, koja nam dolazi iz autorske radionice samog Ivana, koji potpisuje glazbu, tekst i produkciju, dok su za aranžman zaslužni on i Domagoj Marijan. Ivan Zak odriče se autorskih prava od ove pjesme, u korist gradova Petrinje, Siska i Gline, pogođenih potresom 29. prosinca 2020. godine.

U pjesmi 'Svi smo uz vas' uz Ivana Zaka pjevaju Mario Budiščak, Tiho Orlić, Tomislav Priher i Denis Ferjanić.

Svi navedeni glazbenici ni sekunde nisu razmišljali, već su odmah uz konkretnu pomoć pomogli i pjesmom, za koju su istaknuli kako je poruka nade i optimizma.

"'Svi smo uz vas', podrška ljudima koji su pogođeni potresom, posebno u Glini, Sisku i Petrinji. Pjesma i spot su nastali u jednoj noći pošto se mi glazbenici najbolje izražavamo preko pjesme. Poruka pjesme je dašak optimizma i nade, da će sve biti bolje", rekao je Ivan Zak.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene