PAPI JUANCHO WORLD TOUR 2022

Maluma stiže u Hrvatsku, zagrebački koncert biti će jedan od prvih s kojim započinje svoju europsku turneju!

PR PR Foto: PR

Svjetska latino atrakcija, glazbenik Maluma nastupit će 24. veljače 2022 g. u zagrebačkoj Areni.

U sklopu svjetske turneje “PAPI JUANCHO WORLD TOUR 2022”, ova svjetska latino senzacija nastupit će uz Beč, Pariz, Zurich i u Zagrebu, točnije 24. Veljače 2022 g. u zagrebačkoj Areni.

Maluma je izvođač sa najviše prodanih koncertnih ulaznica u povijesti latino glazbe koji je samo u 2017 g. u sklopu svoje turneje rasprodao preko 1 milijun ulaznica. Njegovom planetarnom uspjehu prethodila su tri glazbena albuma Pretty Boy Dirty Boy (2015), F.A.M.E. (2018.) i 11:11 (2019.) koji su zauzeli br.1 Billboard latino liste. Maluma je najmlađi umjetnik koji je istovremeno osvojio #1 i #2 na Billboardovoj "Latin Airplay" listi, dok je njegovih čak četrnaest najpopularnijih hitova završilo na istoimenoj listi. Jedna od značajnih glazbenih suradnji mu je ona sa Shakirom, čiji je video spot „Chantaje“ na Youtube pogledalo skoro 3 milijarde fanova. I druge glazbene suradnje Malumi donose iznimnu popularnost poput one sa J.Lo, Ricky Martin, Madonne i Marc Anthony. Bilo da snima glazbu, nastupa, fotografira se za naslovnice najvećih popularnih magazina ili surađuje sa najvećim modnim brendovima, Maluma slovi za jednog od najvećih latino glazbenika u povijesti glazbe.

Hrvatski mediji imali su priliku pisati o njegovoj romansi sa Natalia Barulich, bivšoj balerini, manekenki i DJ-ici koja je rođena u Kaliforniji, ali je po ocu Hrvatica s kojom je u 2018 g. provodio vrijeme na hrvatskoj obali, u Dubrovniku.

Zagrebački koncert biti će jedan od prvih sa kojim započinje svoju europsku turneju, a organizatori turneje „Old Music Live“ odabrali su lokalnog partnera, zagrebačku agenciju A4 events iza koje stoji organizacija popularnog Fresh Island Festivala i Food Truck Festivala. Maluma na koncert u Zagrebu dolazi sa svojom produkcijom s preko 10-ak velikih kamiona šlepera, a organizatori najavljuju scensko vizualni i audio spektakl kakav Zagreb još nije imao priliku svjedočiti.

Ulaznice za Maluma “PAPI JUANCHO WORLD TOUR 2022” koncert u Zagrebu u slobodnoj su prodaji od 29. listopada u sustavu Entrio.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene