od misice do političarke

Tko je Livajina kuma koja je na prosvjedu prozvala Plenkovića? Krasi je više titula, a zna se i čime se sve bavi!

Lana Pavić Lana Pavić Marko Lukunic/Pixsell 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Pavić Lana Pavić Lana Pavić - 3 Lana Pavić - 2 Lana Pavić - 1 Lana Pavić sa suprugom +0 Lana Pavić Galerija

Bivša misica, novinarka, manekenka, voditeljica, doktorica znanosti, loto djevojka i političarka - sve je to Lana Pavić koja je javnosti poznata i kao kuma Iris Livaje.

Splićanka Lana Pavić, inače novinarka, poduzetnica, ali i bivša misica, u subotu je sudjelovala na prosvjedu HDZ-a gdje je bila jedna od glavnih govornika i protivnica Andreja Plenkovića.

"Znate li što nam je jučer poručio AP iz Bruxellesa? Poručio je da su skupovi nepotrebni, da imamo vodu, plin, benzin i struju. Zamislite 2024. godine rekao nam je da imamo struju. Znate zašto imamo? Jer imamo naše rijeke. Jer su isprva građene hidroelektrane. Ne bi trebao pričati o struji jer deseci tisuća hrvatskih kućanstava ne mogu plaćati struju", rekla je Lana.

Pogledaji ovo Andrej Plenković - 3 Zanimljivosti Andrej Plenković subotnje jutro proveo je na Cvjetnom trgu u društvu najmlađeg sina kojeg je cijelo vrijeme nosio u naručju

"Isključio je struju i svjetlo iz naših agencija, ministarstva i državnih tvrtki. Za finale sada želi isključiti iz naših medija, da tamo vlada mrak. Mediji su moje okruženje zadnjih godina, kao urednica sam prošla cijelu Hrvatsku, napravila sam stotine priča o vrijednim ljudima koji svako jutru ustaju da bi radili za svoje obitelji. Nisu napustili Hrvatsku nego su odlučili gorjeti. Ti ljudi su svi mi. Pokazat ćemo im to 17. travnja", dodala je.

"AP kaže - ima vode, plina, benzina i struje. Tom strujom ćemo napuniti naše baterije. Rijeke pravde dolaze i pokazat ćemo im – ili HDZ ili Hrvatska”, poručila je.

Pogledaji ovo Andrej Plenković - 3 Nekad i sad Čega se to Andrej Plenković ne odriče već 15 godina? U našoj galeriji možete provjeriti koliko se promijenio od vremena dok još nije bio premijer!

Inače, svestranost je ono što opisuje Lanu, a javnosti je poznata kao bivša misica, novinarka, manekenka, voditeljica, doktorica znanosti, loto djevojka pa i političarka.

Također, dopredsjednica je stranke Ivice Puljka Centar, ali je i rođakinja njegove supruge Marijane te je mimo toga i vlasnica tvrtke za medijsku produkciju i marketing.

Pogledaji ovo Premijera dokumentarnog filma ''Opera Selecta'' - 13 Preporuke U Zagrebu održana svečana premijera dokumentarnog filma ''Opera Selecta'', brojni slavni došli su podržati debitanticu Lanu Pavić

Zanimljivo je i to da je Lana vjenčana kuma Iris Livaji, a supruga nogometaša Marka Livaje također je njoj bila kuma kada se udavala prvi put. Iza njih stoji dugogodišnje prijateljstvo.

Pogledaji ovo Marko i Iris Livaja - 4 Celebrity Iris Livaja pokazala s kim su se ona i Marko družili u noćnom izlasku Grčkoj, a zabavljala ih je bivša eurovizijska natjecateljica

U privatnom životu Lana njeguje bračni život s Markom Kožulom s kojim je u braku osam godina. Zajedno imaju djevojčicu Iris Luciju i sina Marka Aurelija. Iz prijašnjeg braka s Branimirom Brkljačem ima kćer Laru Bornu.

1/38 >> Pogledaji ovu galeriju Andrej Plenković - 2 Andrej Plenković - 2 Andrej Plenković - 3 Andrej Plenković - 1 +33 Andrej Plenković - 1 Zanimljivosti Andrej Plenković subotnje jutro proveo je na Cvjetnom trgu u društvu najmlađeg sina kojeg je cijelo vrijeme nosio u naručju

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Modrić i Vedran Ćorluka - 8 Luka Modrić i Vedran Ćorluka - 7 Luka Modrić i Vedran Ćorluka - 6 Luka Modrić i Vedran Ćorluka - 5 +26 Luka Modrić i Vedran Ćorluka - 4 Nekad i sad Pamtite li kakav su imidž Luka Modrić i Vedran Ćorluka imali 2009. godine? Razlika od danas itekako je vidljiva!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene