Sve je iznenadio

Princ William javio se na društvenim mrežama prvi put nakon emotivnog videa Kate, no njegova objava nije onakva kakvoj biste se nadali

Princ William - 1 Princ William - 1 Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William na Instagramu Princ William - 2 Princ William - 5 Princ William - 2 Princ William - 3 Princ William - 1 Kate Middleton i princ William - 1 Kate Middleton i princ William - 2 Kate Middleton i princ William - 3 Kate Middleton i princ William - 4 +19 Princ William i Kate Middleton s djecom Galerija

Princ William oglasio se na društvenim mrežama prvi put nakon što je Kate Middleton priznala da ima rak, no suprugu nije spomenuo.

Otkako je Kate Middleton videoporukom obznanila da boluje od raka, zajedno s princem Williamom povukla se u privatnost i mir obiteljskog života.

No, William se sada napokon oglasio na društvenim mrežama, ali je objavom sve malo zbunio.

Pogledaji ovo Prinčevi Harry i William u mlađim danima Zanimljivosti Od privržene braće pa do prve ozbiljne svađe Harryja i Williama, jedan je morao uvijek podnijeti žrtvu: "To je bila uloga koju smo svi mi oblikovali za njega"

Naime, dok javnost s nestrpljenjem čeka novosti o stanju njegove supruge i oca, princ William poslao je zahvalu jednoj drugoj ženi – engleskoj nogometašici.

''Hvala ti za toliko nezaboravnih nastupa za Lavice! Sada ti želim mnoštvo golova za Villu!'', napisao je engleskoj reprezentativki Rachel Daly na Instagram priči.

Princ William poznat je kao veliki fan birminghamske Aston Ville, za koju igra upravo Daly koja je zvijezda ženske momčadi. Nogometašica je s Engleskom osvojila Euro 2022. te ranije danas najavila povlačenje iz reprezentativnog dresa u kojem je nastupila 84 puta.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rachel Daly (@racheldaly3)

Upravo to potaknulo je princa od Walesa da joj zahvali brojne uspješne nastupe za Englesku, a kako bi svemu dao osobni potpis, na dnu priče dodao je slovo ''W''.

Pogledaji ovo Kate Middleton i princ William - 2 Celebrity Poznato je kako je princ William reagirao kad je Kate odlučila svijetu reći pravu istinu o svom zdravstvenom stanju

Ova poruka bila je prvo oglašavanje u javnosti od objave videa u kojem je Kate obznanila svoju dijagnozu i tako stala na kraj teorijama zavjere koje su tjednima kolale usred njenog izbivanja iz javnog života.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Severina u Istri - 1 Severina u Istri - 8 Severina u Istri - 7 Severina u Istri - 4 +27 Severina u Istri - 5 Celebrity Severina se stisnula u zagrljaj sebi dragog muškarca, kod njega je provela posljednjih nekoliko dana: ''Toliko radosti na tim slikama…''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Fin Affleck Fin Affleck - 5 Fin Affleck - 3 Fin Affleck - 2 +26 Fin Affleck - 1 Celebrity Potvrđeno je ono što se dugo šuškalo: Kći glumačkog para predstavila je svoje muško ime: ''Zdravo svima, ja sam...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene