tamo već godinama živi

Znate li tko je Danijeli Dvornik darovao kuću na Braču? "Nisam razmišljao o novcu, učinio sam to bez ikakve naknade!"

Danijela Dvornik Danijela Dvornik Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Dean i Danijela Dvornik Danijela, Ella i Dean Dvornik Danijela Dvornik - 1 Danijela Dvornik - 3 Danijela Dvornik Danijela Dvornik - terasa - 1 Danijela Dvornik - terasa - 2 Danijela Dvornik - terasa - 3 Danijela Dvornik - 1 Danijela Dvornik - 5 +19 Danijela Dvornik - 1 Galerija

Danijela Dvornik već godinama živi na Braču, a poznato je i kako je ondje dobila kuću.

Ovih dana u domaćim medijima odjeknula je vijest da influencericu Ellu Dvornik tuži njezin uskoro bivši muž Charles Pearce zbog kuće koju su prije nekoliko godina kupili u istarskim Balama.

Prema zemljišnim knjigama Ella je upisana kao jedina vlasnica i kuća glasi samo na nju, a sada je zabilježeno da ju je Charles tužio zbog udjela u njoj, prenose 24 sata.

"Zabilježuje se spor radi utvrđenja i podjele bračne stečevine", stoji u zabilježbi te se navodi da kuća ima 124 kvadratna metra, dvorište od 551 kvadratnog metra, to jest da ukupna kvadratura kuće iznosi 675 kvadratnih metara.

Uz Ellu je stala njezina obitelj, koja joj je pružila javnu podršku, a ovim smo se povodom odlučili prisjetiti kako je njezina majka Danijela Dvornik dobila kuću u Sutivanu na Braču.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Danijela Dvornik (@danijeladvornik)

Naime, radi se o kući koju su pokojni Boris Dvornik i njegova supruga Diana kupili svojim sinovima Dinu i Deanu. Nakon Dinove smrti Dean Dvornik svoju je polovicu dobrovoljno prepisao na Danijelu, kako je i obećao bratu.

"Danijela me tražila da joj prepišem svoju polovicu kuće i ja sam to učinio bez ikakve financijske naknade", kazao je Dean 2010. za 24 sata.

"To sad vjerojatno vrijedi 90.000 do 100.000 eura, ali nisam razmišljao o novcu. Kuću nisam darovao samo njoj, nego nećakinji Elli i mom bratu. Dino je za života htio kupiti moju polovicu, a ja sam mu rekao da mu je neću prodati, nego darovati. I držim svoju riječ", istaknuo je tada.

Danijela je kuću na Braču uredila po svojem ukusu i tamo živi već nekoliko godina te ne skriva koliko uživa u otočkom životu.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Barbara i Jakov Nola Barbara i Jakov Nola Živko Anočić i Barbara Nola Živko Anočić i Barbara Nola +25 Rade Šerbedžija i Barbara Nola Celebrity Barbari Noli u izlasku se pridružio sin, koji je slika i prilika pokojnog Lukasa, a za oboje je ovo bila posebno emotivna večer

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Deniss Grgić Deniss Grgić Deniss Grgić Deniss Grgić +30 Deniss Grgić Celebrity Poznata Hrvatica u Vatikanu nasred ulice podigla haljinicu i pokazala razgolićenu stražnjicu pa se sama pohvalila fotkama!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene