Spektakl!

Poznati moćni par kupio kuću za 200 milijuna dolara, evo što sve ima najskuplja kuća ikada prodana u Kaliforniji!

Nova kuća Beyonce i Jay-Z-ja - 4 Nova kuća Beyonce i Jay-Z-ja - 4 Profimedia 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Nova kuća Beyonce i Jay-Z-ja - 4 Nova kuća Beyonce i Jay-Z-ja - 3 Nova kuća Beyonce i Jay-Z-ja - 2 Nova kuća Beyonce i Jay-Z-ja - 1 Beyonce - 6 Beyonce - 2 Beyonce - 5 Beyonce i Jay-Z u Hrvatskoj - 5 Beyonce i Jay-Z u Hrvatskoj - 4 Beyonce i Jay-Z u Hrvatskoj - 7 +16 Beyonce i Jay-Z u Hrvatskoj - 1 Galerija

Beyonce i Jay-Z kupili su kuću za 200 milijuna dolara, najskuplju ikada prodanu u državi Kalifornija.

Beyonce i Jay-Z upisali su se u povijest kupnjom svoje najnovije nekretnine i pritom srušili dosadašnje rekorde cijena kuća u Kaliforniji.

Pogledaj i ovo Beyonce na udaru kiritka Beyonce na koncertu odala počast Tini Turner, no bijesni fanovi uvjereni su da je u pjesmi ismijala njezino zlostavljanje!

41-godišnja Beynoce i 53-godišnji Jay kupili su raskošnu mega-kuću u Malibuu za nevjerojatnih 200 milijuna dolara, što je čini najskupljom kućom ikada prodanom u državi Kaliforniji, prenosi TMZ.

Moćni par, koji također posjeduje i vilu u otmjenoj četvrti Bel Air, time je oborio rekord od svog novog susjeda, investitora Marca Andreessena, koji je 2021. kupio svoju kuću za nevjerojatnih 177 milijuna dolara. Kupnja kompleksa od 30 tisuća četvornih metara također je drugi po redu najskuplji sklopljeni posao u svijetu nekretnina u SAD-a, odmah nakon prodaje stana vrijednog 238 milijuna dolara u Central Park South u New Yorku, koji je 2019. kupio poduzetnik Ken Griffin.

Tako će se, nakon što završi svjetsku turneju, Beyonce moći vratiti u svoj novi luksuzni dom, smješten na litici od osam hektara koja gleda na Tihi ocean u području Paradise Covea, također prikladno nazvanom Billionaires' Row. Unutar njega nalazi se medijska soba, više vanjskih zabavnih područja, košarkaško igralište u punoj veličini i prostorije za osoblje. Luksuzni kompleks kompletiran je i s garažom za 15 automobila.

Kompleks u obliku slova L ima goleme betonske hodnike kao i staklene ploče od poda do stropa kao što je prikazano na fotografijama, koje je snimio Morley Construction. Tu je i prostrano dvorište s bazenom i liticom koja gleda na plažu. Kuću je dizajnirao japanski arhitekt Tadao Ando, ​​koji također radi na kući Kanyea Westa u Malibuu. Ando je dobitnik Pritzkerove nagrade i poznat je po svojim jedinstvenim betonskim konstrukcijama u Aziji, Europi i Sjevernoj Americi.

Minimalistička moderna kuća izvorno je izgrađena za kolekcionara Williama Bella, a sadrži i njegov golemu privatnu zbirku umjetnina, piše New York Post.

Fotografije ovog luksuznog zdanja pogledajte u našoj galeriji.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Daniel Day-Lewis - 4 Daniel Day-Lewis - 3 Daniel Day-Lewis - 5 Daniel Day-Lewis - 6 +6 Daniel Day-Lewis - 1 Nekad i sad Slavni glumac snimljen zapuštenog izgleda, posljednji je put viđen prije četiri godine i otada mu se gubi svaki trag

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca Censori Bianca Censori Kanye West i Bianca Censori - 3 Kanye West i Bianca Censori - 1 +19 Kanye West i Bianca Censori Celebrity Pogledajte čime je to bujna žena Kanyea Westa oblijepila strateške dijelove, i to sve zbog njega!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene