Golupčići!

Od ovog trenutka prošlo je 12 godina, a otkriveno je što su si William i Kate šaputali nakon što su rekli sudbonosno da

Vjenčanje Williama i Kate - 2 Vjenčanje Williama i Kate - 2 Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčanje Williama i Kate - 1 Princ William - 1 Princ William - 2 Meg Bellamy kao Kate Middleton Princ William i Kate Middleton s djecom Princ William, Kate Middleton, Rose Hanbury Prinčevi William i Harry, Kate Middleton i Meghan Markle - 2 Kate Middleton i princ William - 5 Kate Middleton i princ William - 4 Kate Middleton i princ William - 3 +20 Kate Middleton i princ William - 1 Galerija

Kate Middleton i princ William vjenčali su se prije 12 godina, a iako ste mislili da ste vidjeli apsolutno sve na čarobnom kraljevskom vjenčanju, neki detalji ipak su vam promakli.

Kate Middleton i princ William vjenčali su se prije 12 godina, a snimke s njihovih zavjeta obišle su svijet. Iako se dosad puno pričalo o njihovu velikom danu, još uvijek postoje neki detalji koji nisu poznati javnosti, ali jedna korisnica TikToka otkrila je što su si golupčići šaputali nakon što su izrekli da.

Pogledaj i ovo Kate Middleton i princ William Nisu baš dobro odabrali Kate i William povodom 13 godina braka objavili neviđenu fotografiju s vjenčanja, fanovi se prepali zbog jednog detalja: ''Zašto, zaboga?''

Budući da su sanjali o vjenčanju na proljeće, odabrali su i poseban datum, kada se slavi dan svete Katarine od Siene, čije ime Kate Middleton nosi, a usprkos nagađanjima da će se obred održati u katedrali sv. Pavla, u kojoj su se vjenčali Williamovi roditelji, princeza Diana i princ Charles, oni su odabrali Westminstersku opatiju, u kojoj se udala i kraljica Elizabeta II.

Nakon vjenčanja Kate i William vozili su se u kraljevskoj kočiji i izmijenili nekoliko riječi, koje su čitači usana odmah pročitali.

Prvo je William rekao Kate da izgleda sretno, na što mu ona odgovara: ''Da. Jesi li ti sretan?'', a njegov je odgovor bio: ''Da, jako.''

@l0velycatherine ❤️ | #princewilliam #katemiddleton #fyp ♬ Until I Found You - Stephen Sanchez

Iako su u vrijeme dok njihova veza nije bila ozakonjena bili poprilično tajanstveni oko svoje ljubavi, princ William ipak je u intervjuu koji je dao nakon što je zaprosio Kate otkrio kako je sve započelo.

''Kada sam upoznao Kate, znao sam da ima nešto posebno u vezi s njom. Znao sam da je zbog nečega u njoj želim bolje upoznati. Isprva smo bili prijatelji i to je bio najbolji temelj. Danas mislim da je prijateljstvo veliki plus, a kod nas je sve počelo od toga'', rekao je William.

Kate se na to nadovezala: ''Mislim da sam se zacrvenjela kada sam te upoznala i onda sam pobjegla jer mi je bilo neugodno. No postali smo vrlo brzo jako dobri prijatelji.''

Kate i William danas imaju troje djece, Georgea, Charlotte i Louisa, a svojim postupcima i ljubavlju pokazuju da su itekako dostojni kraljevskog trona jednog dana.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Dario Zurovec - 4 Dario Zurovec - 3 Dario Zurovec - 2 Dario Zurovec - 1 +29 Dario Zurovec i Helena Janjušević - 5 Celebrity Gradonačelnik Svete Nedelje i natjecatelj ''Plesa sa zvijezdama'' zabrinuo pratitelje novom objavom na Instagramu: ''Diskvalificiran sam...''

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Dennis Franz - 9 Dennis Franz - 8 Dennis Franz - 10 Dennis Franz - 6 +9 Dennis Franz - 4 Nekad i sad Tko se sjeća detektiva Sipowicza? Ovakvog ga pamtimo, a godine su ga učinile neprepoznatljivim, uočen je u rijetkom izlasku!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene