''Mi nismo znali...''

Princ William snimljen u gej restoranu, iznenadio je svojm zahtjevom: ''Bila je to sjajna noć, po svemu sudeći''

Princ William Princ William Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William - 2 Princ William - 1 Princ William i Kate Middleton s djecom Princ William, Kate Middleton, Rose Hanbury Prinčevi William i Harry, Kate Middleton i Meghan Markle - 4 Prinčevi William i Harry, Kate Middleton i Meghan Markle - 3 Prinčevi William i Harry, Kate Middleton i Meghan Markle - 2 Princ William i princ Harry - 4 Princ William i princ Harry - 3 Princ William i princ Harry - 2 +19 Princ William i princ Harry - 1 Galerija

Princ William u četvrtak je iznenadio poljske goste u jednom LGBTQ+ restoranu kada je na pauzu za jelo stigao sa svojim pomoćnicima.

Princ William trenutno boravi u Poljskoj u iznenadnom posjetu, a u glavnom je gradu snimljen u jednom LGBTQ+ restoranu.

Pogledaj i ovo Princ William - 1 Nakon mjesec dana Princ William vraća se kraljevskim obvezama nakon šokantne objave o borbi Kate Middleton s rakom, evo gdje će se sve pojaviti

Fotografije princa Williama u gej klubu brzo su se proširile internetom, a poznato je kako je ondje večerao sa svojim osobljem.

Fotografije možete pogledati OVDJE. 

Nakon njihova odlaska restoran je objavio i što su jeli.

Fotografije iz Butero Bistroa u Varšavi prikazuju princa od Walesa kako sjedi za stolom sa skupinom osoblja Kensingtonske palače dok konobaru daje narudžbu. Fotografije je podijelio jedan mještanin koji je na njih napisao: ''Varšava može iznenaditi. Danas sam večerao s princem.''

Brzo su ih pokupili lokalni mediji koji su podijelili njihovo iznenađenje zbog kraljevskog posjeta.

Izvor je za Daily Mail rekao da je William sam tražio da se pridruži osoblju Kensingtonske palače na večeri u lokalnom restoranu koji su rezervirali u blizini.

''Tim iz Kensingtonske palače rezervirao je lokalni restoran blizu mjesta gdje su radili i princ im se odlučio pridružiti'', rekao je izvor.

''Pitao ih je što rade, a zatim je tražio da pođe. Bila je to sjajna noć po svemu sudeći.''

''Tim je jako cijenio što je htio provesti vrijeme s njima'', dodali su.

''Pohvalno je što je podržao zajednicu koju su aktualne vlasti u Poljskoj toliko zlostavljale'', rekli su izvori.

Bistro se reklamira kao ''vaš queerspace s udobnom hranom'', a logo mu je sastavljen od duginih boja.

Središnje mjesto u Varšavi organizira karaoke večeri za drag queens i prikupilo je kult sljedbenika zbog svog protivljenja konzervativnim stavovima vlade.

Otvoren u studenom prošle godine i promovirajući se kao LGBTQ+ prijateljsko mjesto s neonskim natpisom duginih boja, vlasnik Paweł Zasim rekao je da je restoran inkluzivan prostor u kojem se svi mogu osjećati dobro.

Govoreći za MailOnline u četvrtak, Zasim je rekao: ''Nismo imali pojma da oni dolaze. Imali smo rezerviran stol za 12 osoba pod imenom Daisy. Trebala je to biti rođendanska zabava Daisy. Ali onda se pojavio tjelohranitelj i rekao da ovo neće biti rođendanska zabava Daisy i tada je ušao princ William. Rekli su da su se dobro zabavili, proveli su tri sata ovdje s ostalim gostima koji su već bili ovdje'', rekao je sretno vlasnik.

A evo i što je princ večerao.

''Pojeo je naš sendvič u pletenoj roladi sa svinjetinom. I pojeo je sve pa mislim da mu se svidjelo.''

Inače, njegov posjet bio je obavijen velom tajne, a u zemlju je putovao pod velikim osiguranjem. U Varšavi se susreo s gradskim službenicima te položio vijenac, a zatim će posjetiti restoransku dvoranu Hala Koszyki kako bi se čuo s onima koji su napustili Ukrajinu nakon ruske invazije prošle godine.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Matija i Lu Dedić Matija i Lu Dedić Marina Scotti Marina Scotti +12 Matija Dedić i Marina Scotti Celebrity Unuka Arsena Dedića izrasla je u pravu ljepoticu, a u rijetkom izlasku pažnju je krala i supruga Matije Dedića, evo kako izgledaju te dvije dame!

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Jennie Garth - 1 Jennie Garth - 3 Jennie Garth - 5 Jennie Garth - 7 +22 Jennie Garth - 9 Celebrity Omiljena ekipa 90-ih opet na okupu, podijelili su zajedničke fotografije i oduševili svoje najveće fanove!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene