Samo troje sretnika!

Pogledajte kako izgleda zgodno kumče princa Williama: Bio mu je kum sa 16 godina, a sve je ostalo u sjeni njegove nezgode!

Princ William Princ William Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Constantine Alexios - 3 Princ Constantine Alexios - 1 Princ Constantine Alexios - 2 Princ William na krštenju Constantinea Alexiosa Princ William na krštenju Constantinea Alexiosa Princ Constantine Alexios s obitelji Princ Constantine Alexios Kralj Charles, princ William i Kate Middleton - 2 Princ William, Kate Middleton Princ William i Kate Middleton +20 Princ William i Kate Middleton s djecom Galerija

Princ Constantin Alexios od Grčke i Danske jedno je tri kumčeta princa Williama i to od 1999. godine.

Mnogi obožavatelji britanske kraljevske obitelji priželjkuju da ih barem nakratko upoznaju ili da se druže s njima, no nekima je pošlo za rukom i nešto više pa se mogu pohvaliti da imaju kraljevske kumove. To vrijedi samo za nekolicinu sretnika, a samo troje njih imaju sreću princa Williama nazvati svojim kumom.

Princ od Walesa ima tri kumčeta, a prvi je put bio kum na krštenju kada mu je bilo samo 16 godina, davne 1999. i to princu Constantinu Alexiosu od Grčke i Danske.

Constantine je rođen 29. listopada 1998. u New Yorku i najstariji je sin prijestolonasljednika Pavlosa i grčke princeze Marie-Chantal, te unuk pokojnog kralja Konstantina II., koji je početkom ove godine preminuo u 82. godini. Ima stariju sestru, princezu Mariju-Olympiju, a kasnije je dobio braću Achileasa-Andreasa, Odysseasa-Kimona i Aristidisa-Stavrosa. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Constantine Alexios (@alexiosgreece)

Constantine je kršten na grčkoj pravoslavnoj ceremoniji u katedrali Svete Sofije u Bayswateru u Londonu 15. travnja 1999. i imao je nekoliko poznatih kumova, uključujući princa Williama, španjolskog kralja Felipea VI. i prijestolonasljednika Danske. Ceremonija je mnogima ostala u nezaboravnom sjećanju jer je princ William, koji je tada imao samo 16 godina, nosio povez nakon operacije slomljenog prsta koji je zadobio tijekom nezgode na utakmici ragbija.

Zbog činjenice da je grčka monarhija ukinuta 1970-ih, obitelj živi na relaciji SAD - Ujedinjeno Kraljevstvo - Grčka kao i nekih drugih europskih zemalja. Zato je princ Constantine kao dijete s obitelji živio u Londonu, gdje je i započeo svoje obrazovanje u školi Wetherby u Notting Hillu, istoj školi koju je princ William pohađao između 1987. i 1990. godine. Kasnije je nastaviti pohađati koledž Wellington u Berkshireu gdje je diplomirao 2017., prije nego što je nastavio studirati na Sveučilištu Georgetown u Washingtonu D.C., a danas ima imovinu vrijednu 300 milijuna američkih dolara.

Constantine je nedavno viđen na djedovom sprovodu u Ateni ranije ove godine zajedno s bakom, roditeljima i četvero braće i sestara, a koliko se druži sa svojim kumom Williamom nije poznato. 

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Thaller - 3 Tara Thaller - 1 Tara Thaller - 2 Tara Thaller +16 Tara Thaller Celebrity Jednu od najljepših Hrvatica nismo navikli viđati ovako golišavu, u prozirnom grudnjaku sve je iznenadila!

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez i Ben Affleck - 4 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 2 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 1 Jennifer Lopez - 1 +29 Jennifer Lopez - 3 Celebrity Kamera ulovila Afflecka i Lopez u nezgodnom trenutku, a čitač s usana otkrio što je to pjevačica zapovjedila svojem mužu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene