ljubav za sva vremena

Lepa Brena otvorila dušu i progovorila o braku s Bobom: ''Podrška je jako važna, da vas netko voli baš takve kakvi jeste''

Lepa Brena i suprug Lepa Brena i suprug Instagram 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena i Boba Živojinović Lepa Brena, Boba Živojinović, Viktor Živojinović Lepa Brena i suprug - 3 Lepa Brena i suprug - 4 Lepa Brena i suprug - 5 Lepa Brena i suprug - 1 Lepa Brena Lepa Brena Lepa Brena Lepa Brena +16 Lepa Brena Galerija

Lepa Brena i Boba Živojinović zajedno su već više desetljeća, a svoju ljubav proslavili su i na Dan zaljubljenih uz posebnu fotografiju.

Lepa Brena i Slobodan Boba Živojinović jedan su od najdugovječnijih poznatih parova u regiji, a iako su u braku doživjeli i teške trenutke nakon otmice sina, njihova ljubav iz godine u godinu bivala je sve jača.

Pogledaj i ovo Aleksandra Prijović Rijetko izlazi s njom Evo kako izgleda muž Aleksandre Prijović, koji je Brenin posinak, vjenčali su se prije pet godina, a svoj privatni život vješto skriva od javnosti

Pjevačica i bivši tenisač u braku su od 1987. godine, a zahvalu za sve te godine podrške i ljubavi, Lepa Brena suprugu je posvetila u posebnoj objavi na Instagramu povodom Valentinova podijelivši njihovu fotografiju iz mladosti.

''Ljubav je spoj brige, posvećenosti, znanja, odgovornosti, poštovanja i povjerenja'', započela je.

''Kada su dvije osobe svjesne da ne mogu i da ne trebaju mijenjati drugoga, ali da uvijek mogu pomoći drugome da smogne snagu da napreduje i bude bolji, e tada se desi rast. Rast u dvoje, kao individua, ali i kao para. Tada se desi da zavoliš drugu osobu onakvu kakva je, a prihvatiš sebe onakvim kakav si. Zaista je istina da je podrška u životu jako važna, da vas neko voli baš kakvi jeste. Istina je da ti sigurnost daje tvoje utočište'', poručila je Brena.

''Boba i ja smo se upoznali prije 35 godina i sve to vrijeme jedno drugome smo dom, sigurno mjesto na koje možemo doći onakvi kakvi smo i na kom nas nitko ne preispituje. Ljubav je veća kada se dijeli, brinite jedni o drugima, vjerujte sebi da biste vjerovali i drugima, poštujte se i interesirajte jedni za druge. Svaki dan'', završila je.

''Predivno'', ''Svaka čast, prelijepo napisano'', ''Vi ste dokaz velike ljubavi i želim vam još puno sreće i ljubavi'', pisali su joj pratitelji u komentarima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

Živojinović je istaknuo kako mu nikada nije smetalo što ga nazivaju suprugom Lepe Brene, prenosi Mondo. Jednom je otkrio i sve o njihovom odnosu, a podijelio je i recept za sretan i uspješan brak.

Ispričao je kako su tijekom pandemije znali biti zajedno i po 24 sata dnevno, a to je odnos koji je dobio drugu dimenziju. Smatra kako su kroz sve to otkrili nešto jače i svjetlije, a kada su razdvojeni shvate koliko si međusobno nedostaju.

"Znali smo to i ranije, ali otkrivamo i sada te mislim da će to potrajati", zaključio je Boba.

U intervjuu je rekao da uz ljubav mora postojati i poštovanje. "Brena i ja smo zajedno od 1987. godine i evo, izdržavam nekako već 35 godina", komentirao je uz osmijeh.

U svom braku dobili su i sinove Viktora i Stefana koji je bio otet kao dječak te su pjevačica i suprug danima proživljavali noćnu moru i prijetnje dok njihovo dijete nije bilo pronađeno.

Početkom prošle godine, Brena je progovorila o strašnim danima koje su proživjeli te otkrila kako su se izvukli iz cijele situacije.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Janica Kostelić - 9 Janica Kostelić - 8 Janica Kostelić - 7 Janica Kostelić - 6 +25 Janica Kostelić - 5 Nekad i sad Pogledajte kako se Janica mijenjala tijekom godina: Danas vodi privatni život, no kad se pojavi u javnosti, jasno je da je potpuno promijenila imidž!

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Aaron Taylor-Johnson i Brad Pitt - 1 Aaron Taylor-Johnson i Brad Pitt - 2 Aaron Taylor-Johnson i Sam Taylor-Johnson - 1 Aaron Taylor-Johnson i Sam Taylor-Johnson - 2 +18 Aaron Taylor-Johnson i Sam Taylor-Johnson - 3 Celebrity Žene gube glavu za mišićavim ljepotanom kojeg uspoređuju s Bradom Pittom, a on je ludo zaljubljen u 23 godine stariju suprugu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene