U posljednje vrijeme ju češće viđamo

Bivša manekenka bila je jedna od najtraženijih na početku karijere, a onda se naglo povukla iz javnosti

Antea Kodžoman - 1 Antea Kodžoman - 1 Marko Lukunic/Pixsell 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Antea Kodžoman - 2 Antea Kodžoman - 3 Antea Kodžoman - 4 Antea Kodžoman - 5 Antea Kodžoman - 2 Antea Kodžoman - 1 Antea Kodžoman Antea Kodžoman - 3 Antea Kodžoman - 1 Antea Kodžoman i Maja Cvjetković +1 Antea Kodžoman Galerija

Antea Kodžoman početkom 2000-ih godina bila je jedna od najljepših Hrvatica, a onda se povukla iz javnosti.

Antea Kodžoman bila je jedan od najpoželjnijih hrvatskih modela početkom 2000-ih godina, a onda se povukla iz javnosti.

Pogledaj i ovo Mirna Maras, Maja Cvjetković, Fani Stipković - 3 Bilo je to 2005. godine! Podsjetnik na početke karijera uspješnih Hrvatica: Neke i danas viđamo, a neke su se povukle iz javnosti!

Dugo je nismo imali priliku vidjeti, a u posljednje vrijeme češće se pojavljuje u javnosti.

Na njenom licu vide se promjene, ali Antea je i dalje jedna od ljepših žena na našoj estradi.

Kodžoman je manekensku karijeru izgradila nakon osvajanja titule Kraljice Hrvatske 1999. godine i neko je vrijeme radila u Milanu, a sve to može ponajviše zahvaliti Snježani Mehun, koja ju je zaustavila na ulici i nagovorila da se prijavi na izbor ljepote. Antea zato ne preskače revije Snježanina modnog brenda Duchess, a bila joj je i kuma na vjenčanju s Franzom Schillingerom.

Prije nego što se pritajila od javnosti, Antea je punila medije burnim životom, a najčešće smo je viđali u društvu stilista Marka Grubnića i drugih tada poznatih manekenki, poput Aleksandre Grdić i Maje Cvjetković.

S druge strane, njezin ljubavni život oduvijek je bio zavijen velom tajne i nikada nije potvrdila niti jednu vezu, a neki od poznatih muškaraca s kojima su je u prošlosti povezivali jesu Josip Šelendić, Frano Barbieri, Novica Petrač i Ivan Todorić.

Nakon što se povukla iz manekenstva, postala je direktorica marketinga NK Lokomotiva, a ostala je samozatajna, pa nije poznato postoji li u njezinu životu netko poseban.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Tomislav Bralić sa suprugom Mirjanom - 4 Tomislav Bralić sa suprugom Mirjanom - 5 Tomislav Bralić sa suprugom Mirjanom - 6 Tomislav Bralić sa suprugom Mirjanom - 2 +22 Tomislav Bralić sa suprugom Mirjanom - 1 Celebrity Tomislava Bralića i suprugu koju rijetko viđamo u javnosti veže ljubav prema istoj stvari

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Prinčevi William i Harry, Meghan Markle i Kate Middleton Kate Middleton i princ William Princ William i Kate Middleton Meghan Markle i princ Harry - 2 +27 Meghan Markle i princ Harry - 3 Celebrity Trailer Harryja i Meghan označio je početak rata kraljevskoj obitelji: ''Ovo ne može biti slučajno!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene