Danas živi mirnim životom

Našu bivšu manekenku zadnjih godina rijetko vidimo u javnosti, no evo zbog čega je napravila iznimku i pojavila se kao gošća

Antea Kodžoman - 1 Antea Kodžoman - 1 Luka Stanzl/Pixsell 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Antea Kodžoman - 3 Antea Kodžoman - 2 Antea Kodžoman i Maja Cvjetković Antea Kodžoman - 1 Antea Kodžoman - 3 Antea Kodžoman Antea Kodžoman Antea Kodžoman Antea Kodžoman Antea Kodžoman +0 Antea Kodžoman - 1 Galerija

Antea Kodžoman rijetko se pojavljuje u javnosti, pa zbog toga svaki put privuče pažnju u svojim elegantnim i pomalo seksi kombinacijama.

Bivša manekenka Antea Kodžoman živi mirnim životom, daleko od svjetla reflektora.

Pogledaj i ovo Mirna Maras, Maja Cvjetković, Fani Stipković - 3 Bilo je to 2005. godine! Podsjetnik na početke karijera uspješnih Hrvatica: Neke i danas viđamo, a neke su se povukle iz javnosti!

No ovog puta odlučila je prisustvovati s ostalim zvijezdama na modnoj reviji brenda Duchess, gdje je svojom pojavom oduševila sve goste.

U dugoj, elegantnoj ljubičastoj haljini s visokim prorezom na nogama i dekolteom pokazala je svoju besprijekornu figuru. Tamnoplavi remen oko struka savršeno je podignuo cijeli izgled, a bež salonke i valovita frizura idealno su se uklopile u outfit.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by antea kodzoman (@antea_k)

Neven Ciganović poseban je komentar uputio Antei: "Dokle god ovako savršeno izgledaš, ne brinem se da te nećemo udati." 

Maja Cvetković, Iva Jerković i Ecija Ivušić također su joj uputile niz gorućih vatrica i emotikona srca.

Kodžoman je manekensku karijeru izgradila nakon osvajanja titule Kraljice Hrvatske 1999. godine i neko je vrijeme radila u Milanu, a sve to može ponajviše zahvaliti Snježani Mehun, koja ju je zaustavila na ulici i nagovorila da se prijavi na izbor ljepote. Antea zato ne preskače revije Snježanina modnog brenda Duchess, a bila joj je i kuma na vjenčanju s Franzom Schillingerom.

Prije nego što se pritajila od javnosti, Antea je punila medije burnim životom, a najčešće smo je viđali u društvu stilista Marka Grubnića i drugih tada poznatih manekenki, poput Aleksandre Grdić i Maje Cvjetković.

S druge strane, njezin ljubavni život oduvijek je bio zavijen velom tajne i nikada nije potvrdila niti jednu vezu, a neki od poznatih muškaraca s kojima su je u prošlosti povezivali jesu Josip Šelendić, Frano Barbieri, Novica Petrač i Ivan Todorić.

Nakon što se povukla iz manekenstva, postala je direktorica marketinga NK Lokomotiva, a ostala je samozatajna, pa nije poznato postoji li u njezinu životu netko poseban.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 1 +26 Nives Celzijus - 4 Celebrity Je li Nives ovom fotografijom nadmašila sve od ranije? Bujne grudi ugurala je u tijesnu haljinu, pitanje je hoće li materijal izdržati ove obline!

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Revija Duchess - 1 Revija Duchess - 4 Revija Duchess - 5 Revija Duchess +22 Revija Duchess - 2 Zanimljivosti Zna se što je Jakov Kitarović radio na modnoj reviji bez supruge Kolinde, koja je veliki obožavatelj ovog domaćeg brenda!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene