pomirili se ove godine

Od ovih presretnih trenutaka domaćeg para prošlo je 14 godina, u međuvremenu su se i rastali, no ljubav je ipak pobijedila!

Leonarda i Zvonimr Boban, 2010. godina Leonarda i Zvonimr Boban, 2010. godina Dalibor Urukalović/Pixsell 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Leonarda i Zvonimr Boban, 2010. godina Leonarda i Zvonimr Boban, 2010. godina Leonarda i Zvonimr Boban, 2010. godina Leonarda Lončar i Zvonimir Boban - 1 Leonarda Lončar i Zvonimir Boban - 2 Leonarda Lončar i Zvonimir Boban - 5 Leonarda Boban - 2 Leonarda Boban - 4 Leonarda Boban - 4 Leonarda i Zvonimr Boban +20 Leonarda i Zvonimir Boban Galerija

Osvanule su fotografije Zvonimira i Leonarde Boban iz 2010. godine s krštenja njihova kćeri Ruže.

Početkom ove godine domaću javnost obradovala je vijest o pomirenju jednog od nekoć omiljenih parova, Zvonimira i Leonarde Boban.

Par je u svibnju 2021. objavio da su odlučili živjeti odvojeno, nakon 30 zajedničkih godina, no ipak nisu dugo izdržali jedno bez drugog.

Sada su osvanule njihove fotografije iz 2010. godine, s krštenja njihove kćeri Ruže, koju su dobili u studenom 2009. Leonarda i Zvonimir tada su s kćerkicom snimljeni ispred crkve Svetog Franje Ksaverskog u Zagrebu, a koliko su bili sretni i kako su tada izgledali, pogledajte u našoj galeriji.

Pogledaji ovo Leonarda Lončar i Zvonimir Boban Celebrity Leonarda i Zvonimir Boban snimljeni zajedno nakon pomirenja, evo gdje su ih to fotografi konačno uhvatili

Ruža je njihovo jedino biološko dijete i Leonarda ju je rodila u 41. godini, a dobili su je nakon što su posvojili četvero djece. Par je prvo posvojio Mariju, potom Gabrijela, a onda i Martu i Rafaela.

Njihova ljubavna priča započela je davne 1989. godine, kada su se upoznali u jednom zagrebačkom butiku u kojem je Leonarda radila. Njoj je tada bilo 18 godina, a Zvoni 20 i bio je perspektivni nogometaš zagrebačkog Dinama. Krajem 1993. godine vjenčali su se pred matičarem u Milanu, a veliko crkveno vjenčanje priredili su 11. lipnja 1994. godine u crkvi svetog Marka u Zagrebu. Leonarda se nakon udaje povukla iz manekenstva kako bi sa suprugom mogla otići u Italiju, gdje je on igrao za klub Milan.

"Ja sam tada, kad smo mi tek počeli živjeti u Milanu, htjela da mi ostanemo u Milanu. Zvonko je rekao - ne, Hrvatska, patrija, vraćamo se natrag u Zagreb. Da, ja sam htjela već tada ostati u Milanu", ispričala je Leonarda u IN magazinu.

Pogledaji ovo Leonarda Boban - 3 Celebrity Leonarda Lončar nakon pomirbe s Bobanom uhvaćena u šetnji Zagrebom, zamišljena pogleda prošla je centrom grada

Zanimljivo je spomenuti i da je Leonarda nastavila zvati Zvonu svojim mužem i tijekom njihova raskida.

"I dalje ga zovem muž, i on mene ženom!" rekla je prošle godine u IN magazinu.

Zvonimir je u međuvremenu bio i u vezi s 19 godina mlađom stomatologinjom Marijanom Gikić, no ljubav s Leonardom na kraju je ipak pobijedila.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez +25 Georgina Rodriguez - 13 Celebrity Ronaldo i njegova Georgina ne mogu biti zaljubljeniji, ali ni zgodniji: Pogledajte prizore kojima su izazvali divljenje!

1/38 >> Pogledaji ovu galeriju Antonia Dora Pleško i Luciano Plazibat, TLZP Antonia Dora Pleško i Luciano Plazibat, TLZP Antonia Dora Pleško i Luciano Plazibat, TLZP Antonia Dora Pleško i Luciano Plazibat, TLZP +33 Antonia Dora Pleško i Luciano Plazibat, TLZP Celebrity Prijatelji iz djetinjstva na ovo su se pripremali odmalena, a izveli su nešto dosad neviđeno: "Sad smo zajedno na pozornici i gleda nas cijela Hrvatska!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene