svaka joj čast!

Naša najuspješnija misica je i prije 12 godina nosila svoj zaštitni znak, ali jednoj se činjenici nitko ne može načuditi!

Anica Kovač Anica Kovač Davor Puklavec/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Anica Kovač - 3 Anica Kovač - 2 Anica Kovač - 1 Poznati na špici: Anica Kovač Poznati na špici: Anica Kovač Poznati na špici: Anica Kovač Poznati na špici: Anica Kovač Anica Kovač Anica Kovač Anica Kovač - 2 +19 Anica Kovač - 1 Galerija

Anica Kovač naša je najuspješnija misica, a sada su se pojavile njezine fotografije iz 2012. godine koje pokazuju da se do danas gotovo nije promijenila.

Naša bivša misica 47-godišnja Anica Kovač odvijek je izazivala divljenje svojom ljepotom koja s godinama nimalo ne blijedi, a to možda najbolje govore njezine fotografije iz 2012. godine jer izgleda kao da se od tada nije nimalo promijenila.

Aničine fotografije bile su snimljene na prijateljskom druženje Zaklade Ivane Hodak na kojem je pjevala Ivana Kindl, a naša bivša misica plijenila je pažnju svojim dolaskom. I tada je imala kratku kosu koja joj je već s godinama postala zaštitni znak, a sličnu frizuru i danas nosi.

Anica je Miss Hrvatske postala sa samo 19 godina, davne 1995. godine, te je proglašena i prvom pratiljom na izboru za Miss svijeta. I ne samo to, haljina dizajnerice Branke Donassy koju je tada nosila proglašena je najljepšom na svijetu. Taj uspjeh niti jedna Hrvatica nije uspjela ponoviti ili nadmašiti, pa Anica još uvijek drži titulu naše najuspješnije misice.

Pogledaji ovo Anica Kovač inMagazin Od krunidbe naših domaćih ljepotica prošla su desetljeća, no one i dalje izgledaju mladoliko, evo u čemu je njihova tajna!

I danas, nadomak 50.-oj godini, zasipaju je komplimentima gdje god se pojavi.

Anica je od 2001. godine u braku s bivšim nogometašem Robertom Kovačem i zajedno imaju troje djece, kćeri Leticiju i Viktoriju te sina Marka.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Bogdan i Jovana Stojiljković - 3 Goran Bogdan i Jovana Stojiljković - 2 Goran Bogdan i Jovana Stojiljković - 1 Prljavo kazalište, Jovana Stojiljković, Goran Bogdan +20 Prljavo kazalište, Jovana Stojiljković Celebrity Naš glumac dugo je izbjegavao izlaske s 11 godina mlađom djevojkom, a sada su na crveni tepih došetali držeći se za ruke

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina i Miroslav Lilić, 1999. godina Severina, 1999. godina Severina - 1 Severina - 2 +25 Severina - 3 Nekad i sad Osvanule fotografije Severine iz 1999. godine, pogledajte što je tada radila u društvu našeg televizijskog velikana

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene