Prekinuli pa se mirili

Naš glumac dugo je izbjegavao izlaske s 11 godina mlađom djevojkom, a sada su na crveni tepih došetali držeći se za ruke

Goran Bogdan i Jovana Stojiljković Goran Bogdan i Jovana Stojiljković F.S./ATAImages/Pixsell 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Bogdan i Jovana Stojiljković - 3 Goran Bogdan i Jovana Stojiljković - 2 Goran Bogdan i Jovana Stojiljković - 1 Prljavo kazalište, Jovana Stojiljković, Goran Bogdan Prljavo kazalište, Jovana Stojiljković Prljavo kazalište, Jovana Stojiljković Goran Bogdan i Jovana Stojiljković Goran Bogdan i Jovana Stojiljković - 4 Goran Bogdan i Jovana Stojiljković - 3 Goran Bogdan i Jovana Stojiljković - 2 +14 Goran Bogdan i Jovana Stojiljković - 1 Galerija

Goran Bogdan i Jovana Stojiljković bili su na premijeri filma "Živi i zdravi" gdje su dobro raspoloženi pozirali fotografima koji su ih tamo dočekali.

Naš glumac Goran Bogdan bio je jedna od glavnih zvijezda svojega novog filma "Živi i zdravi", na čijoj se premijeri pojavio u društvu svoje djevojke Jovane Stojiljković.

Ovaj se glumački par u javnosti tek rijetko zajedno pojavljuje, a sada su se sa smješkom i držeći se za ruke pojavili na crvenom tepihu gdje su pozdravili okupljene. On je za tu priliku obukao tamne hlače i sako, a to je iskombinirao s crvenom majicom, dok je Jovana nosila tamne hlače i cvjetnu bluzu.

No iako dobro raspoložen, Goran svoju ljubavnu vezu nije htio komentirati. 

"Ni najmanje ne uživam ovdje, na crvenom tepihu, ni najmanje, ne. Što se tiče Jovane i privatnog života, to ne komentiram, nikada, hvala vam", izjavio je Goran za Blic.  

Pogledaji ovo Goran Bogdan Celebrity Goran Bogdan komentirao je srpskog kolegu nakon što je izbačen iz svjetske hit-serije: "Miloš kojeg ja poznajem..."

43-godišnji Goran i 11 godina mlađa srpska glumica, koja je široj publici najpoznatija po hit-filmu "Južni vjetar", obnovili su svoju vezu krajem 2021. godine, i to nekoliko mjeseci nakon što su bili prekinuli.

Ponovno su se zbližili na snimanju jedne serije u Hrvatskoj, o čemu je pisala Nova.rs. Još ranije otkriveno je kako su njihovu odnosu presudile poslovne obaveze, zbog kojih se nisu mogli često viđati te su prekinuli zbog razdvojenosti. No, čini se kako je sudbina ipak imala drugačije planove.

Pogledaji ovo Goran Bogdan inMagazin Domaći glumac osvojio je i svjetsku publiku, a uspio je ostati na zemlji uz sve superlative koji se vežu uz njegovo ime: "Ne trudim se"

Vezu su prvi put započeli 2019. godine, a za njihovu se romansu saznalo kada je naš glumac svoju kolegicu iznenadio velikim buketom cvijeća nakon premijere predstave u Narodnom pozorištu u Beogradu, u kojoj je ona imala glavnu ulogu. Zajedno su se pojavili na nekoliko događaja, a iako rijetko pričaju o svom privatnom životu, neki su se detalji ipak saznali.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Jerry i Jessica Seinfeld - 6 Jerry i Jessica Seinfeld - 4 Jerry i Jessica Seinfeld - 3 Jerry i Jessica Seinfeld - 2 +17 Jerry i Jessica Seinfeld - 5 Celebrity Zaveo ju je dok je bila udana za drugog muškarca, a u 23 godine braka nije ih popratio nijedan skandal!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina i Miroslav Lilić, 1999. godina Severina, 1999. godina Severina - 1 Severina - 2 +25 Severina - 3 Nekad i sad Osvanule fotografije Severine iz 1999. godine, pogledajte što je tada radila u društvu našeg televizijskog velikana

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene