Samozatajna Lana

Kći Ive Josipovića rijetko se eksponirala tijekom njegova predsjedničkog mandata, a pogledajte kako izgleda danas!

Ivo i Lana Josipović. 2007. godina Ivo i Lana Josipović. 2007. godina Petar Glebov/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivo i Lana Josipović. 2007. godina Ivo, Tatjana i Lana Josipović Ivo, Tatjana i Lana Josipović - 1 Tatjana, Ivo i Lana Josipović - 2 Ivo i Lana Josipović - 3 Ivo i Lana Josipović - 4 Ivo, Tatjana i Lana Josipović - 5 Ivo i Lana Josipović - 6 Ivo Josipović - 1 Ivo Josipović - 2 +19 Ivo Josipović - 2 Galerija

Isplivala je fotografija Ive Josipovića s kćeri Lanom iz 2007. godine, kada su zajedno bili na humanitarnom koncertu Zaklade Ana Rukavina.

Bivši predsjednik Hrvatske Ivo Josipović sa suprugom Tatjanom ima kćer Lanu, koju smo rijetko imali priliku vidjeti u javnosti.

Sada je isplivala jedna njezina fotografija iz 2007. godine, kada je s ocem bila na humanitarnom koncertu Zaklade Ana Rukavina, na kojem su tada nastupili Jose Carreras, Michael Bolton i Tony Cetinski.

Lana je nosila ružičastu jaknu, a Ivo je bio u odijelu i nisu se zaustavili pozirati okupljenim fotografima, već su uhvaćeni u hodu.

Pogledaji ovo Ivo Josipović - 1 Celebrity Naš bivši predsjednik viđen je u izlasku nakon dugo vremena, no bez svog zaštitnog znaka izgledao je potpuno drugačije!

Samozatajna Lana nije se puno eksponirala tijekom očeva mandata, a danas živi daleko od očiju javnosti te radi kao asistentica profesora na ETH Zurich federalnom institutu za tehnologiju.

Prošle godine se nakon dugo vremena pojavila u javnosti, a događaj koji nije mogla propustiti bila je praizvedba prve opere u skladateljskoj karijeri njezina oca, pod nazivom "Lennon".

Koliko se danas 33-godišnja Lana promijenila od vremena kad joj je otac bio predsjednik, pogledajte u našoj galeriji.

Pogledaji ovo Zoran Milanović i Ivo Josipović Celebrity Pogledajte kako su se Milanović i Josipović ponašali na promociji knjige Jadranke Kosor, djelovali su kao da se dobro zabavljaju!

Inače, Lana je jedino dijete Ive i Tatjane, koji su se upoznali 1988. godine, dok su oboje radili kao asistenti na Pravnom fakultetu u Zagrebu, a vjenčali su se 1990.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Bloom Maja Šuput i Bloom Maja Šuput i Bloom Maja Šuput i Bloom +25 Maja Šuput - 1 Celebrity Dotjerani Bloom zasjenio je mamu Maju na njezinu nastupu, pogledajte i kako ju je doveo do pozornice!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik i Alka Vuica Ella Dvornik i Alka Vuica Ella Dvornik Ella Dvornik - 1 +25 Ella Dvornik - 2 Celebrity Ella Dvornik uhvaćena u prisnim trenucima s našim mladim producentom, držali su se i za ruke!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene