uhvaćen u rijetkom izlasku

Danijel Popović u sedmom desetljeću odvažio se na drastičnu promjenu, a novim imidžem privlači pažnju gdje god se pojavi!

Danijel Popović Danijel Popović Damir Krajac/Cropix 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Danijel Popović Danijel Popović i supruga Danijel Popović Danijel Popović Danijel Popović Danijel Popović sa sinom Danijel Popović Danijel Popović Danijel Popović Danijel Popović +10 In Magazin: Daniel Popović - 1 Galerija

Danijel Popović pojavio se na dodjeli glazbenih nagrada u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski gdje je privukao pažnju svojim novim imidžem.

Danijel Popović bio je jedna od najvećih zvijezda bivše države i žene su za njim gubile glavu, a danas ga rijetko imamo priliku vidjeti u javnosti.

No sada se pojavio na dodjeli glazbenih nagrada u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski, gdje je privukao pažnju svojim ovim imidžem.

67-godišnji Danijel odlučio je drastično posvijetliti svoju tamnu kosu, a više ne njeguje ni zalizanu frizuru, s kakvom ga pamtimo iz slavnih dana.

Društvo na dodjeli pravila mu je supruga Aleksandra, s kojom je u braku od 2006. godine. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Aleksandra Popovic/NEW SONG 👇👇 (@2011alexandra2016)

Danijel iza sebe ima brak i s našom bivšom manekenkom Sanjom Bjedov, s kojom je dobio sina Sebastiana, kojega smo imali priliku gledati u zadnjoj sezoni showa "Ženim sina?".

Sanja i Danijel bili su u braku od 1986. do 1996. godine, a osim sina Sebastiana, imaju i kći Kim.

U IN Magazinu je gostovao i nedavno, kada se prisjetio kako je prije 40 godina postao je Eurovizijska zvijezda s kultnom pjesmom Đuli, za koju je glazbu skladao u rekordnih pola sata, a za isto toliko vremena snimljena je u studiju, i to u terminu koji je tada bio rezerviran za Mišu Kovača.

"Ja volim reći u ukradenom terminu. Zato što je sve već bilo postavljeno za pjesmu Posadi cvijet koju je pjevao Mišo Kovač u Novom Sadu. U pola sata je otpjevana i odsvirana, izmiksana i pod ruku i ravno za tadašnji TV Titograd", ispričao je Daniel.

Iako je tekst koji u sebi, zanimljivo je, nema nijednu rimu, napisao legendarni Mario Mihaljević, ime Đuli bilo je Danielova ideja. Tako je zvao svoju prvu ljubav koja je iz Njemačke s roditeljima došla na more.

"Angela je bila prava osoba kojoj je namijenjena ta pjesma kao iskustvo. Angela Basevral", otkrio je Daniel.

Osvojivši visoko četvrto mjesto, Daniel se vinuo u glazbene visine. Đuli je prodana u rekordnih milijun i dvjesto tisuća primjeraka. Daniel je preko noći postao ne samo najveća zvijezda bivše države, već je njegova popularnost i u Europi dosezala neslućene razmjere. Đuli je prepjevana na više od deset svjetskih jezika.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Jasenko i Dora Houra Jasenko i Dora Houra Jasenko Houra s obitelji - 3 Jasenko Houra s obitelji - 2 +17 Dora Houra - 2 Celebrity Jasenko Houra snimljen u izlasku s lijepom kćeri koju rijetko pokazuje, no ovo je bila posebna prigoda

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Monica Bellucci i Tim Burton - 1 Monica Bellucci i Tim Burton - 2 Monica Bellucci i Tim Burton - 3 Monica Bellucci i Tim Burton - 5 +21 Monica Bellucci i Tim Burton - 6 Celebrity Prve fotografije novog moćnog para: Jedna od najljepših žena svijeta i slavni redatelj prošetali držeći se za ruke i potvrdili šuškanja!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene