legendarni Jazz

Pamtimo ga kao najboljeg prijatelja Willa Smitha iz serije "Princ iz Bel Aira", a pogledajte koliko se od tada promijenio!

Jazzy Jeff i Will Smith Jazzy Jeff i Will Smith YouTube/Screenshot 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Jazzy Jeff i Will Smith Jazzy Jeff i Will Smith Jazzy Jeff i Will Smith Jazzy Jeff i Will Smith Jazzy Jeff Jazzy Jeff Jazzy Jeff Jazzy Jeff Jazzy Jeff i Lynette Jackson +0 Okupljanje ekipe serije Princ iz Bel Aira Galerija

Jeffrey Allen Townes je utjelovio Jazza u seriji "Princ iz Bel Aira" prije više od 30 godina, a nedavno je proslavio 59. rođendan.

DJ Jazzy Jeff, pravog imena Jeffrey Allen Townes, široj javnosti najpoznatiji je iz serije "Princ iz Bel Aira" u kojoj je glumio najboljeg prijatelja Willa Smitha, Jazza.

U seriji je redovito "letio" kroz vrata kuće u Bel Airu, a izbacivao ga je Willov stric Phil, koji nije volio kada je dolazio u njegov dom. Mnogi obožavatelji serije sigurno još pamte i kako ga je jednom prilikom bacio natrag u kuću, jer je već bio vani, pa nije imao drugog izbora.

Jazzu se sviđala Willova rođakinja Hillary, no ona ga je stalno odbijala, a otišla je jednom s njim na spoj samo zbog ucjene.

Pogledaji ovo Alfonso Ribeiro Zanimljivosti Legendarni Carlton iz ''Princa iz Bel Aira'' imao je ludi provod u Hrvatskoj, pjevao je na svadbi poznatog voditelja!

U seriji se Jazz i oženio ženom imena Jewel, s kojom je dobio dijete, no to je samo spomenuto u jednoj epizodi, a kasnije se doznalo i da su se razveli.

Zaštitni znak bile su mu okrugle sunčane naočale koje nikad nije skidao, a pamtimo i njegove šarene odjevne kombinacije.

Jeste li gledali seriju Princ iz Bel Aira?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Jazzy se ponovno okupio s ekipom iz serije 2020. povodom 30. obljetnice prikazivanja prve epizode, a tada je Will Smith objavio njihovu grupnu fotografiju s legendarnog seta.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Will Smith (@willsmith)

Jazzy Jeff je nakon završetka serije ostao blizak prijatelj s WIllom Smithom. Posvetio se glazbi i danas je uspješan DJ i producent, te slovi i kao jedan od pionira hip-hop glazbe.

Ovog siječnja proslavio je 59. rođendan, a kako danas izgleda, pogledajte u našoj galeriji.

Što se tiče njegova privatnog života, od 2010. godine je u sretnom braku s Lynette Jackson, s kojom ima i dvojicu sinova, Coryja i Amira.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Poznati na špici: Valentina Baus Poznati na špici: Mate Janković Poznati na špici: Ivica Zadro Poznati na špici: Nikolina Brnjac sa suprugom Goranom +25 Poznati na špici: Anica Kovač i Olja Vori Celebrity Nikad više poznatih na zagrebačkoj špici: U masi se istaknula naša lijepa voditeljica, a poznatog chefa jedva smo prepoznali!  

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Josip i Dominika Brekalo Josip i Dominika Brekalo Josip Brekalo Josip Brekalo +20 Josip Brekalo i Cristiano Ronaldo Celebrity Tko je supruga Josipa Brekala? Zbog nje je odabrao Hajduk, a imaju i veliki razlog za slavlje!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene