Uspomena iz 1998.

Goran Višnjić podijelio fotografiju sa seta filma u kojem je glumio s holivudskim divama: ''Kao što sam obećao...''

Goran Višnjić - 1 Goran Višnjić - 1 Instagram 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Višnjić - 2 Goran Višnjić Nina Badrić i Goran Višnjić - 3 Goran Višnjić na odmoru 2012. - 3 Goran Višnjić na odmoru 2012. - 1 Goran Višnjić na odmoru 2012. - 5 Goran Višnjić na odmoru 2012. - 4 Goran Višnjić - 4 Goran Višnjić - 2 Goran Višnjić +18 Annie Wersching i Goran Višnjić Galerija

Goran Višnjić podijelio je svoju fotografiju iz 1998. godine sa snimanja filma "Magija", evo kako je izgledao prije 25 godina.

Naš šarmantni glumac Goran Višnjić od mladih dana pravi je karizmatični muškarac koji je svojim izgledom šarmirao dame diljem svijeta, a da se skoro ništa nije promijenio dokazao je posljednjom fotografijom.

Na svom Instagramu podijelio je fotografiju iz 1998. godine sa seta za film "Magija" u kojem je glumio sa Sandrom Bullock i Nicole Kidman, a na njoj je bio odjeven kao kauboj te glumio Jimmyja Angelova.

''Kao što sam i obećao… Ovo je bio reklamni snimak za Practical Magic. Iskreno govoreći, ne sjećam se ni jesmo li ga ikada koristili? Jimmy boy, skroz... Polaroidna slika Strašnog Jimmyja uskoro stiže…'' napisao je u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goran Visnjic (@goran_visnjic)

Goran iza sebe ima brojne uspješne filmske i serijske projekte, a osim na domaćoj sceni proslavio se i na stranoj te je jedan od traženijih glumaca.

U braku je s Evom Višnjić, a zajedno imaju dvoje djece, sina Vigu, kojeg im je rodila surogat-majka, te kćer Vivien, koja je posvojena 2013. godine. Višnjić ima i još jednu kćer Ivanu, koju je dobio izvan braka s Mirelom Rupić.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Helen Baxendale - 3 Helen Baxendale - 5 Helen Baxendale - 1 Helen Baxendale - 4 +8 Helen Baxendale - 2 Nekad i sad Njezinu ljubavnu priču s Rossom iz "Prijatelja" svi znaju napamet, a evo kako slatkica Emily izgleda 20 godina od dana najveće slave!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ekipa serije Prijatelji Matthew Perry u seriji Prijatelji In Magazin: Matthew Perry - 6 Matthew Perry +25 Matt Leblanc, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Jennifer Aniston Celebrity Shrvani Prijatelji konačno su se oglasili nakon iznenadne Chandlerove smrti: "S vremenom ćemo reći više, kako i kada budemo u stanju"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene