Još malo!

Uoči finala Survivora: Prisjetili smo se najboljih i najemotivnijih trenutaka, tko će nadmudriti i nadigrati ostale?

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Survivor - 4 Survivor - 3 Survivor - 2 Survivor - 1 Goran Špaleta u showu Survivor - 8 Goran Špaleta u showu Survivor - 7 Tena Tomljanović u showu Survivor - 13 Tena Tomljanović u showu Survivor - 14 Tena Tomljanović u showu Survivor - 8 In Magazin: Survivor - 3 +19 In Magazin: Survivor - 2 Galerija

Prošlo je više od dva mjeseca otkad su kandidati Survivora stigli na otok u Dominikanskoj Republici i započeli svoju avanturu. Ovog vikenda pred nama su polufinale i finale natjecanja, nakon čega ćemo saznati koji će kandidati iz plavog i crvenog tima osvojiti nagradu. Uoči posljednjih okršaja prisjetite se najboljih i najemotivnijih trenutaka koje će svi dugo pamtiti.

Prošla su više od dva mjeseca otkako su prvi kandidati stigli na otok i započeli svoju Survivor avanturu. Iako plavom timu početak nije bio nimalo lagan jer je crveni tim zbog nekoliko uzastopnih pobjeda u važnim izazovima ostvario značajnu prednost, pojedine kandidate nisu pokolebali čak ni porazi, oskudice hrane, spavanje na daskama i kiši, te život bez doticaja s najmilijima i ikakvim modernim blagodatima.

Pogledaj i ovo In Magazin: Survivor - 3 Još malo! Kandidati "Survivora" spremni su za odlazak na egzotičnu destinaciju, ali od nečega ipak strepe!

Dok je nekim prilagodba na teške uvjete teže pala, drugi su se oslonili na svoj instinkt za preživljavanje i uzeli stvar u svoje ruke. Za vrijeme boravka na otoku bilo je suza i teških trenutaka, a kandidatima su se s vremenom pridružili i novi članovi.

No, unatoč povremenim krizima na početku, članovi plavog tima pokazali su da znaju pobjeđivati i slaviti. Pobjede koje su se počele nizati jedna za drugom omogućile su im da osvoje nezaboravne nagrade.

Unatoč rivalstvu među timovima, kandidati su zadržali prave vrijednosti i pokazali plemenit duh. Za mnoge je Survivor avantura već završila, a ostalo je tek nekoliko natjecatelja u borbi za pobjedu.

Podsjetimo, za pobjedu se još uvijek bore Goran, Nevena i Tena iz plavog tima, te Stefan, Nađa i Milica iz crvenog. Koja će se dva kandidata nadmudriti i nadigrati ostale, podijeliti novčanu nagradu i vratiti se kući s laskavom titulom pobjednika doznajte u finalu showa koji je na rasporedu u nedjelju u 20.15 na Novoj TV.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Catherine Zeta-Jones - 2 Catherine Zeta-Jones - 1 Catherine Zeta-Jones - 3 Catherine Zeta-Jones - 5 +10 Catherine Zeta-Jones - 4 Nekad i sad Rijetki su prepoznali prelijepu glumicu, njezine najnovije fotografije sve su ostavile u čudu!

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić - 2 Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 5 Lidija Bačić - 6 +5 Lidija Bačić Celebrity Lidija Bačić oglasila se nakon pomutnje zbog tijesne haljine, zasmetala i političarima: "Ne mogu smanjiti svoje obline"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene