"Gdje se kupaš?"

Žanamari vrućim prizorima s plaže dodatno podigla visoke temperature, pozirala je bez šminke i servirala sve atribute!

Žanamari Perčić Žanamari Perčić Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić Žanamari Perčić Žanamari Perčić Žanamari Perčić - 12 Žanamari Perčić - 9 Žanamari Perčić - 2 Žanamari Perčić - 2 Žanamari Perčić - 1 Žanamari Perčić - 2 Žanamari Perčić - 11 +19 Žanamari Perčić - 10 Galerija

Žanamari Perčić objavila je galeriju seksi fotografija s plaže.

Pjevačica Žanamari Perčić (42) dodatno je podigla već visoke temperature vrućim prizorima s plaže.

Objavila je galeriju fotografija na kojima zavodljivo pozira u badiću s tangama, a ponosno je pokazala i svoje bujne atribute.

"Sezona pjegica, bez truna make-upa... porice, madeži, crveni obrazi, strijice... I love it all!" napisala je Žanamari uz seksi fotke.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Žanamari (@zanamari)

"Gdje se kupaš?", "Najljepša pjevačica u Hrvatskoj", "Boginja", "Goriš", "Zrela breskvica", pisali su joj oduševljeni fanovi.

Žanamari svoju besprijekornu figuru duguje redovitoj tjelovježbi tijekom cijele godine, a ne pauzira ni u vrućim ljetnim mjesecima.

''Pauza je nikad, nema opuštanja. Meni je teretana opuštanje, psihički odmor, ja čak i kad nemam energije odem u teretanu samo da dođem i onda sjednem na bicikl i tako se opustim", ispričala je nedavno za naš portal.

Tom je prilikom komentirala i medijska nagađanja o svojim bračnim problemima.

''Ja ne volim davati izjave o privatnom životu, pa je zato ljudima i čudno jer ne želim komentirati pa misle da tko zna što skrivam. Otkad sam rodila, štitim i to dijete, objavila sam je možda dva-tri puta u devet godina, počela sam drukčije razmišljati kad sam postala majka, ali s druge strane, kad si 20 godina na sceni, poželiš jednostavno neke stvari zadržati za sebe. Zar nije dovoljno da svoje emocije dijelim s ljudima kroz glazbu? Ja već deset godina pišem sama svoje pjesme, sad je ovu novu napisao Fayo, ali ako ljudi nešto žele saznati o meni kao osobi ili mom privatnom životu, možda najbolje da poslušaju tekstove'', rekla je.

Žanamari je od 2014. godine u braku sa šest godina mlađim glazbenikom Marijom Perčićem, s kojim ju je spojila poslovna suradnja, a 2015. postali su roditelji kćerkice Gabriele.

Pogledaji ovo Žanamari Perčić Celebrity Žanamari otvoreno o preslatkoj kćeri i braku koji je posljednjih mjeseci tema medija: ''Kad si 20 godina na sceni, neke stvari poželiš čuvati za sebe...''

Pogledaji ovo Žanamari Perčić Celebrity Žanamari nije mogla sakriti što nosi ispod potpuno prozirne haljinice, no pažnju je ukrao neočekivani detalj!

Pogledaji ovo Žanamari - 2 Celebrity Žanamari je krenula sa sezonom seksi objava: Haljina je top, ali ono što je stavila na nogu baš dolazi do izražaja!

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca Censori Bianca Censori Bianca Censori Bianca Censori +31 Bianca Censori Celebrity Bujne grudi gotovo je potpuno izložila pogledima, svi su samo čekali kada će skliznuti trakice kojima ih je jedva pokrila

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Cvjetković, Antea Kodžoman, Snježana Schilniger Antea Kodžoman, Maja Cvjetković Maja Cvjetković, Antea Kodžoman Maja Cvjetković +25 Maja Cvjetković, Antea Kodžoman, Snježana Schilniger, Franz Schilniger Celebrity Naša bivša misica usred glasina o razvodu provodila se u Splitu u dobro poznatom društvu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene