je li se moglo naslutiti?

Trudna Hana Huljić snimljena je u izlasku samo nekoliko dana prije objave sretnih vijesti, pogledajte kako je izgledala

Hana Huljić Hana Huljić In Magazin 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Domenica Žuvela, Hana Huljić i Edina Pršić Babić Hana Huljić - 1 Hana Huljić Hana Huljić Hana Huljić Petar Grašo i Hana Huljić Hana Huljić i Petar Grašo Hana Huljić i Petar Grašo In Magazin: Hana Huljić In Magazin: Hana Huljić - 2 +22 Hana i Ivan Huljić Galerija

Petar Grašo za IN magazin je potvrdio da je njegova supruga Hana trudna, a ona se nekoliko dana prije objave sretnih vijesti pojavila u javnosti nakon dugo vremena.

Kako ekskluzivno doznaje IN magazin, Hana i Petar Grašo čekaju drugo dijete, a informaciju je telefonom potvrdio pjevač, koji se trenutačno nalazi u Skoplju.

Trudna Hana posljednji se put u javnosti pojavila prije desetak dana na otvorenju izložbe "Univerzum kroz Ljubav" u Dioklecijanovim podrumima. Tom je prigodom za IN magazin ispričala koliko je radosti u njihove živote unijela kćerkica Alba, koja će u srpnju proslaviti drugi rođendan.

Pogledaji ovo Event časopisa Hello inMagazin Petar Grašo najavio novo poglavlje u životu: ''Ja se osjećam zaista bolje i prpošnije nego ikad, spremniji za puno ideja i za neki život koji me čeka!''

"Toliko uživam u svakom trenutku s njom, znam da će brzo narasti i možda sad jedva čekam da naraste, ali kad naraste, bit će mi žao. Predivna je, vesela je, unijela je nešto posebno u naš život", priznala je Hana.

Kazala je i da joj mnogo pomažu dvije bake, ali je naglasila i da je temelj njihove obitelji ljubav između Petra i nje.

Pogledaji ovo Petar Grašo i Hana Huljić, 2016. godina Nekad i sad Hana se prije osam godina crvenjela zbog Grašinih riječi, a ovako je ona već tada govorila o svom budućem mužu!

"To da dijete odrasta u ljubavi, što danas nažalost nije toliko često i uvijek mi je žao djece koja nemaju to i to mi je teška tema, tako da sam sretna jer ona to ima. Tu ljubav i taj osmijeh", izjavila je.

Hana je na izložbi nosila široki sako koji se veže u struku, koji je sakrio njezin trbuh, pa se nije moglo ni naslutiti da je trudna, a fotografije pogledajte u galeriji.

Pogledaji ovo Petar Grašo i Hana Huljić Celebrity Grašu raznježile fotografije s Hanom iz vremena dok još nisu bili par: "Da mi je netko prije 8 godina rekao da će biti moja supruga..."

Hana i Petar vjenčali su se veljači 2022. u crkvi svetog Dominika u Splitu, a kćerkicu Albu dobili su u srpnju iste godine. Bračni par uspješno čuva svoju privatnost i rijetko ih imamo priliku vidjeti zajedno, a Hana je dosad na društvenim mrežama objavila samo jednu njihovu obiteljsku fotografiju.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton i princ William Princ William i Kate Middleton Kate Middleton i princ William - 3 Kate Middleton i princ William - 2 +25 Kate Middleton i princ William - 1 Celebrity Kate i William povodom 13 godina braka objavili neviđenu fotografiju s vjenčanja, fanovi se prepali zbog jednog detalja: ''Zašto, zaboga?''

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Marco Cuccurin Marco Cuccurin - 2 Marco Cuccurin - 13 Marco Cuccurin - 11 +30 Marco Cuccurin - 10 Celebrity Omiljeni domaći influencer u suknji i otkrivena trbuha nastavlja prkositi stereotipima: "Važno je bit drukčiji od drugih!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene