nisu ni slutili što ih čeka

Hana se prije osam godina crvenjela zbog Grašinih riječi, a ovako je ona već tada govorila o svom budućem mužu!

Petar Grašo i Hana Huljić, 2016. godina Petar Grašo i Hana Huljić, 2016. godina Zarko Basic/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo i Hana Huljić, 2016. godina - 1 Petar Grašo i Hana Huljić, 2016. godina - 2 Petar Grašo i Hana Huljić, 2016. godina - 3 Petar Grašo i Hana Huljić, 2016. godina - 4 Hana, Tonči i Vjekoslava Huljić, 2016. godina Hana, Tonči i Vjekoslava Huljić, 2016. godina Petar Grašo i Hana Huljić, 2016. godina Hana Huljić i Petar Grašo Petar Grašo i Hana Huljić - 1 Petar Grašo i Hana Huljić - 3 +19 Petar Grašo i Hana Huljić - 4 Galerija

Petar Grašo i Hana Huljić 2016. godine zajedno su predstavili singl "Srce za vodiča", a tada su jedno o drugome imali i puno toga lijepoga reći.

Petar Grašo i Hana Huljić Grašo danas su jedan od najpopularnijih domaćih parova, a sada su isplivale njihove fotografije iz vremena dok još nisu ni slutili da će jednog dana zajedno izgraditi obitelj.

Hana i Grašo 2016. godine zajedno su predstavili njegov singl "Srce za vodiča", u kojem je ona otpjevala prateći vokal, a tada su jedno drugom posvetili i lijepe riječi.

"Ja sam forsirao, tata se čak malo pobunio. Drago mi je što smo ga uspjeli nagovoriti, iako djeluje strog, ustvari ima meko srce, i Hana je oplemenila pjesmu jednim lijepim dijelom soprana", kazao je Grašo, a Hana se za to vrijeme crvenjela pored njega.

Pogledaji ovo Petar Grašo i Hana Huljić Celebrity Grašu raznježile fotografije s Hanom iz vremena dok još nisu bili par: "Da mi je netko prije 8 godina rekao da će biti moja supruga..."

"Petar i njegova obitelj i nama su obitelj, tako da uopće nije bilo treme bih li mu otpjevala taj vokal. Malo je bilo nervoze, ali Petar čim dođe u studio, on sve smiri", rekla je tada Hana.

Na promociji su bili i Hanini roditelji Tonči i Vjekoslava Huljić, a fotografije možete pogledati u našoj galeriji.

Pogledaji ovo Petar Grašo inMagazin Petar Grašo otkrio nam je detalje svojeg bračnog života koji vješto skriva: ''To je nešto što je čini posebnom!''

Petar je u to vrijeme još bio u vezi s Danijelom Martinović, s kojom je prekinuo malo prije nego što se doznalo za njegovu vezu s Hanom.

Grašo i Hana vjenčali su se u veljači 2021. u crkvi svetog Dominika u Splitu, a u srpnju iste te godine dobili su i kćerkicu Albu.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Dalibor Matanić i Helena Minić - 3 Dalibor Matanić i Helena Minić - 2 Dalibor Matanić i Helena Minić Helena Minić Matanić i Dalibor Matanić +20 Helena Minić Matanić i Dalibor Matanić Celebrity Tko je supruga Dalibora Matanića? Oženio se njome nakon šest mjeseci veze, a ovako je ona nekada o njemu govorila: ''Ja sam za tu ljubav spremna…''

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Eni Šukunda Eni Šukunda Eni Šukunda Eni Šukunda +23 Eni Šukunda Nekad i sad Naša bivša misica drastično se promijenila od osvajanja krune, no ne skriva svoje zahvate: "Doktor je rekao da me ne želi vidjeti sljedećih 10 godina!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene