Nije toliko poznata

Tko je starija sestra Seke Aleksić? Također se bavi pjevanjem, ali po izgledu ih nitko ne bi povezao

Seka Aleksić - 1 Seka Aleksić - 1 Foto: Seka Aleksić/Instagram

Seka Aleksić ima stariju sestru Ajselu koja se također bavi pjevanjem te živi i radi u Bosni i Hercegovini.

Srpska pjevačica Seka Aleksić često priča o svom privatnom životu, ali malo tko zna kako izgleda njezina sestra koja se također bavi pjevanjem.

Naime, Ajsela Malkić starija je Sekina sestra koja živi i radi u Bosni i Hercegovini te isto tako opredijelila za narodnu glazbu.

Pogledaji ovo Seka Aleksić - 2 Celebrity Seka Aleksić privedena je u Švicarskoj, sama je objasnila što se točno događalo: ''Policija je došla...''

Prema navodima srpskih medija, Ajsela je veoma tražena u susjednoj zemlji te nastupa po klubovima i restoranima. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AYSELA /// OFFICIAL (@aysela_malkic)

Obje pjevačice imaju blizak odnos i velika su podrška jedna drugoj. Mnogi tvrde da sestre zapravo fizički ne liče mnogo, ali su svakako jednako atraktivne na svoj način. 

Jesu li po vašem mišljenju Seka i Ajsela nalik jedna drugoj?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Pogledaji ovo Dragana Mirković Celebrity Dragani Mirković podršku nakon razvoda dala je kolegica s kojom nije pričala 12 godina, evo što joj je poručila

Podsjetimo, Seka Aleksić nedavno je privedena u Švicarskoj nakon što je u noći sa subote na nedjelju racija upala u klub u kojem je imala zakazan nastup i ustanovljeno je da ni ona ni njen bend nemaju potrebnu radnu dozvolu, pisao je Telegraf.

Pjevačica i članovi njezinog benda su sprovedeni u pritvor, a kazna propisana tamošnjim zakonom je plaćena.

Seka se ovim povodom oglasila, rekavši da je gazda kluba platio kazne.

Pogledaji ovo Seka Aleksić - 3 Nekad i sad Srpska folk zvijezda pozirala kao i 2005. godine na disko kugli: "Svaka sličnost je (ne)namjerna"

"Policija je došla na naš nastup i provjerila radne dozvole, ustanovili su da nisu adekvatne. Policija je uzela i moju izjavu i naplatila vlasniku kazne za mene i cijeli bend", rekla je.

Inače, Seka je jedna od najpoznatijih regionalnih pjevačica. Posljednjih godina posvećena je svojoj obitelji, suprugu Veljku Piljkiću te sinovima Jovanu i Jakovu.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 4 +25 Ivana Knoll - 1 Celebrity Knoll javno podijelila neugodnu situaciju koju je doživjela od hrvatskih klubova, pa samouvjereno poručlila: "Ništa me ne može zaustaviti..."

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Neda Ukraden sa kćeri - 2 Neda Ukraden i kći Jelena Bilbija Minović - 3 Neda Ukraden i kći Jelena Neda Ukraden Predrag Minović - 5 +25 Neda Ukraden i kći Jelena Bilbija Minović - 2 Celebrity Emotivna Neda Ukraden ne može biti ponosnija na svoju kćer jedinicu: "Najljepša moja..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene