Kontroverzna wagsica

Supruga nogometaša potpuno gola izašla na balkon pa naljutila javnost: "Razmisli o svojoj obitelji, ti si majka!"

Rebekah Vardy Rebekah Vardy Instagram 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Rebekah Vardy Rebekah Vardy Jamie i Rebekah Vardy Rebekah Vardy Jamie i Rebekah Vardy Jamie i Rebekah Vardy Rebekah Vardy Rebekah Vardy Jamie i Rebekah Vardy Rebekah Vardy - 2 +8 Rebekah Vardy - 1 Galerija

Rebekah Vardy objavila je fotografiju na kojoj gola pozira na balkonu s pogledom na Las Vegas.

Supruga engleskog nogometaša Jamieja Vardyja, Rebekah Vardy, jedna je od najpoznatijih britanskih WAGSica i obično je u medijima prati pridjev "kontroverzna".

A sada je opet uspjela iznenaditi i šokirati javnost fotografijom na kojoj je potpuno gola.

Rebekah je na svojem profilu na Instagramu, gdje je prati preko 400 tisuća ljudi, objavila fotku na kojoj pozira na balkonu u Las Vegasu kao od majke rođena.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Becky Vardy (@beckyvardy)

I dok je dio pratitelja uživao u ogledu na njezinu golu stražnjicu, prizor nisu svi odobrili.

"Zašto? Ti si sredovječna žena i majka. Razmisli o svojoj obitelji i neugodi koju javna golotinja baca na njih", "Tužno je da izvodiš striptiz za lajkove", neke su od kritika koje je dobila.

Rebekah su britanski mediji dodijelili podrugljivu titulu "kraljica sponzoruša", a poznata je i po skandalima. Prošle godine je koštala svoju obitelj više od tri milijuna funti zbog bitke na visokom sudu s Coleen Rooney, bivše supruge Waynea Rooneya. Slučaj su Britanci budno pratili i prozvali su ga "Wagatha Christie".

Vardy je u svibnju 2022. tužila Rooney za klevetu, jer ju je ona 2019. godine optužila da je tajno medijima dojavljivala informacije o njoj. Mediji su njihovu svađu prozvali najvećim ratom supruga nogometaša u povijesti.

Podsjetimo, Rebekah se za Jamieja udala 2016. godine. To joj je treći brak, a ima i petero djece. Drugi suprug joj je bio nogometaš Luke Foster, kojeg je napustila kada mu je karijera počela propadati i zamijenila ga uspješnijim kolegom.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Christian Wilkins Christian Wilkins Christian Wilkins Christian Wilkins +13 Christian Wilkins Celebrity Na ove prizore muškarca u potpuno prozirnoj haljini mnogi nisu bili spremni: "Ovo ne bi smjelo biti dopušteno na TV-u!''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 2 Lidija Bačić - 3 Lidija Bačić - 4 +25 Lidija Bačić - 5 Celebrity Pogledajte kako je Lidija Bačić na svom koncertu upozorila sve koji joj gledaju u stražnjicu: "Legendo!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene