Suđenje desetljeća!

Bile su dobre prijateljice, a nakon zlobnih optužbi i iznošenja prljavog rublja u javnost, sve je krenulo po zlu!

Rebekah Vardy - 1 Rebekah Vardy - 1 Afp 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Rebekah Vardy - 2 Coleen Rooney - 2 Rebekah Vardy - 3 Coleen Rooney - 1 Rebekah Vardy - 1 Vardy (Foto: Getty) Collen i Wayne Rooney (Foto: Getty Images) Coleen Rooney (Foto: Profimedia) Coleen Rooney (Foto: Profimedia) Coleen Rooney, Wayne Rooney (Foto: Getty Images) +4 Rebekah Vardy (Foto: Profimedia) Galerija

U Londonu je dvije godine nakon izbijanja skandala, počelo suđenje između Coleen Rooney i Rebekah Vardy, supruga poznatih engleskih nogometaša Waynea Rooneyja i Jamiea Vardyja, koje su britanski mediji prozvali "Wagatha Christie".

Lažne priče na Instagramu, optužbe za curenje vijesti medijima i optužbe za klevetu okosnica su slučaja koji su britanski mediji prozvali suđenjem desetljeća. Slučaj izaziva toliki interes u Velikoj Britaniji da ima čak svoj nadimak "Wagatha Christie" - "Wags at war", jer je WAG akronim koji se koristi za žene i djevojke poznatih sportaša.

Pogledaj i ovo Coleen Rooney - 1 ''Nikome to ne bih poželjela'' Supruga nestašnog nogometaša progovorila o njihovim najtežim danima: ''Naša veza nije imala budućnost...''

Deseci fotografa okupili su se ispred Visokog suda u Londonu, novinari su nagurani u sudnicu kako bi pratili slučaj, a sud je također postavio video zid u podrumu za one koji nisu imali osigurano sjedalo. U ovom suđenju, koje bi trebalo trajati do 18. svibnja, Rebekah Vardy tuži svoju bivšu prijateljicu Coleen Rooney za klevetu nakon što ju je ova optužila da je tajno medijima dojavljivala informacije o njoj.

Sve je počelo u listopadu 2019. godine kada je Coleen, supruga bivše engleske nogometne zvijezde Waynea Rooneyja, optužila Rebekah, udanu za napadača Leicester Cityja Jamieja Vardyja, da je tabloidu The Sun prenijela lažne priče o njoj.

Rebekah je to poricala i odlučila je tužiti Coleen za klevetu. Prema britanskom zakonu, sada je na Coleen da dokaže istinitost iznesenih optužbi.

Sumnjalo se da iza curenja vijesti stoji Rebekina agentica za odnose s javnošću, koja je imala pristup Instagram računu svoje klijentice, a  prema Coleeninu odvjetniku Davidu Sherborneu, postoji dovoljno dokaza koji pokazuju da je Rebekah znala i odobravala takve objave.

"Nisam znala da se to događa", tvrdila je Rebekah, no ubrzo se nakon te izjave predomislila izjavila kako je sretna što je njezina agentica Caroline Watt odradila prljavi posao umjesto nje.

Procjenjuje da bi pravni troškovi za svaku stranu mogli iznositi oko milijun funta, a da će pobjednica vratiti samo oko 70 % troškova.

"Suđenje nema smisla niti za jednu od njih, čak će i pobjednica izaći s ogromnim gubitkom," navode mediji.

Wayne Rooney (36) je vodeći strijelac engleske reprezentacije i Manchester Uniteda svih vremena, a trenutačno je menadžer Derby Countyja, dok je Vardy (35) u sezoni 2015/16. predvodio Leicester City do senzacionalnog naslova engleskog prvaka.

Vardy je u dresu engleske vrste debitirao u svibnju 2015. u susretu protiv Irske ušavši u igru kao zamjena za Rooneya.

(Hina)

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Linda Evangelista Linda Evangelista (Foto: AFP) Linda Evangelista (Foto: AFP) +0 Linda Evangelista Nekad i sad Nekad jedna od najljepših žena godinama se skriva od javnosti zbog zahvata koji ju je deformirao, nedavno je ispričala gdje je krenulo po zlu

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Ronela Hajati Ronela Hajati Ronela Hajati Ronela Hajati +6 Ronela Hajati Celebrity Bujna Albanka u majušnom kostimu zapalila pozornicu Eurosonga i postavila ljestvicu visoko odmah na početku natjecanja

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene