izazvao pomutnju

Na ove prizore muškarca u potpuno prozirnoj haljini mnogi nisu bili spremni: "Ovo ne bi smjelo biti dopušteno na TV-u!''

Christian Wilkins Christian Wilkins Profimedia 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Christian Wilkins Christian Wilkins Christian Wilkins Christian Wilkins Christian Wilkins Christian Wilkins Christian Wilkins - 1 Christian Wilkins - 2 Christian Wilkins - 3 Christian Wilkins - 4 +7 Christian Wilkins - 5 Galerija

Christian Wilkins našao se na udaru kritika jer se na dodjeli nagrada ARIA 2023. pojavio u potpuno prozirnoj haljini.

Influencer Christian Wilkins, koji je poznat je po pomicanju granica kada je u pitanju moda, našao se na udaru kritika zbog svojeg izdanja za australsku dodjelu nagrada ARIA 2023.

28-godišnjak, koji je inače sin reportera Richarda Wilkinsa, na dodjelu je došao u potpuno prozirnoj haljini ispod koje se jasno vidio njegov isklesani torzo, ali i puno više od toga.

Christian je bio jedan od prezentira nagrada, pa je privukao pažnju i brojnih gledatelja dodjele, koje je šokiralo njegovo izdanje.

"Spremi to! Nitko to ne treba vidjeti", "Ovo ne bi smjelo biti dopušteno na TV-u. Ne želim da moja djeca to vide", "Mogao je doći i gol", samo su neki od brojnih negativnih komentara s društvenih mreža.

S druge strane, bilo je i puno onih koji su mu stali u obranu, ističući kako se ne bi digla ovakva prašina da se u jednakoj haljini pojavila neka žena.

"Nosi ovu haljinu bolje od većine žena", "Modna ikona", "Volim tvoje samopouzdanje, vidi se da su te roditelji dobro odgojili", "Ti si jedinstven i molim te ostani takav, bez obzira na to što ti neki govore", podržali su ga obožavatelji koji su upoznati s njegovim stilom odijevanja.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli CHRISTIAN WILKINS (@theprincewilkins)

Što vi mislite?

Izdanje Christiana Wilkinsa za dodjelu nagrada ARIA 2023. je...

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Christian na komentare nije odgovarao, ali se zato pohvalio izdanjem za afterparty, za koji se presvukao u minijaturni srebrni grudnjak, a fotografiju možete pogledati u galeriji.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Ante Gelo, Lovro Juraga, Nikša Kušelj, Jelena Perčin, Iva Jerković Oreški, Iva Mihalić, Filip Vidović Ante Gelo - 2 Jelena Perčin - 2 Jelena Perčin +21 Jelena Perčin - 1 Celebrity Jelena Perčin nakon razvoda ljubi poznatog domaćeg glazbenika? "Oni su zajedno već neko vrijeme"  

  1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 2 Lidija Bačić - 3 Lidija Bačić - 4 +25 Lidija Bačić - 5 Celebrity Pogledajte kako je Lidija Bačić na svom koncertu upozorila sve koji joj gledaju u stražnjicu: "Legendo!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene