Pa ovo je hit!

Pogledajte kako se princ William rasplesao na koncertu Taylor Swift, video je brzo postao viralan: ''Možda je princ, ali...''

Princ William Princ William Screenshot 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William - 2 Princ William - 1 Princ William, princeza Charlotte, princ George i Taylor Swift - 2 Princ William, princeza Charlotte, princ George i Taylor Swift - 1 Princ William s djecom Kate Middleton i princ William s djecom - 3 Kate Middleton i princ William s djecom - 2 Kate Middleton i princ William s djecom - 1 Princ William s djecom Kraljevska obitelj na balkonu - 6 +19 Kraljevska obitelj na balkonu - 5 Galerija

Internetom se širi snimka princa Williama u izdanju u kojem ga ne vidimo često, pogledajte video koji je nasmijao fanove.

Društvenim mrežama širi se snimka na kojoj se vidi princ od Walesa kako pleše na koncertu Taylor Swift.

Snimljen je u VIP loži, a svoje bokove raznjihao je na veliki Taylorin hit ''Shake It Off'''.

Mnoge obožavatelje kraljevske obitelji ovaj je video oraspoložio pa su pisali: "Treba voljeti njegov entuzijazam! Taylor je stvarno za svakoga", "Možda je princ, ali je kralj plesa, dodao je drugi...", ''Pa ovo je hit''.

@tttaay_13

even prince william is a swiftie lol

♬ original sound - 🎀ྀིྀི

A na koncert ove velike pop-zvijezde princ je otišao na svoj 42. rođendan s kćeri Charlotte i sinom Georgeom.

S Taylor su se i fotografirali, a njihov selfie brzo je postao viralan.

Pogledaji ovo Princ William s djecom Celebrity Pogledajte kako je Kate Middleton čestitala rođendan princu Williamu: "Najbolja fotografija kraljevske obitelji!"

Pogledaji ovo Kate Middleton i princ William s djecom - 1 Celebrity Neodoljive scene Kate, Williama i njihove djece hit su na društvenim mrežama, vidite li i vi što je izazvalo oduševljenje kraljevskih fanova?

Pogledaji ovo Princ William s djecom Celebrity Zašto su princezi okrenuli leđa? Stručnjakinja za govor tijela objasnila koja se poruka krije iza objavljene fotke kraljevske obitelji!

Pogledaji ovo Princ William s djecom Celebrity Pogledajte kakvu je čestitku princ Willam dobio od svoje djece, ovo je i prvi put da su se mali prinčevi i princeza javno oglasili!

Pogledaji ovo Trooping the Colour Celebrity Princ George jednom rečenicom dirnuo je javnost, evo što je rekao mami Kate Middleton dok su se vozili u kočiji!

Pogledaji ovo Kraljevska obitelj na balkonu - 1 Celebrity Divna gesta kralja Charlesa u čast povratka vojvotkinje Kate kraljevskim dužnostima

Pogledaji ovo Princ William i Kate Middleton - 1 Celebrity Romantični trenutak Kate i Williama o kojem priča cijeli svijet: Stručnjak za govor tijela otkrio istinu o njihovom odnosu!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Josip Šimunić sa suprugom i djecom Josip Šimunić - 3 Josip Šimunić - 2 Josip Šimunić - 1 +15 Josip Šimunić - 6 Celebrity Naš bivši Vatreni viđen je u šetnji sa svojim najmilijima, njegovu obitelj prije šest godina snašla je ogromna tragedija

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga i Ivan Huljić - 1 Jelena Rozga i Ivan Huljić - 2 Jelena Rozga i Ivan Huljić - 4 Jelena Rozga i Ivan Huljić - 5 +25 Jelena Rozga i Ivan Huljić - 3 Celebrity Jelena Rozga u zagrljaju mladog glazbenika nije skidala osmijeh s lica, njihova bliskost dugo je bila tema medija

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene