njegove najvjernije navijačice

Sestre Luke Modrića nemamo često priliku vidjeti, a sada je osvanula njihova zajednička fotografija!

Luka Modrić sa sestrama Luka Modrić sa sestrama Petar Glebov/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Diora i Jasmina Modrić Luka Modrić s ocem Stipom i sestrama Luka i Jasmina Modrić Jasmina Plecić - 2 Jasmina Plecić - 3 Jasmina Plecić - 4 Stipe Modrić, Diora Modrić - 1 Stipe Modrić, Diora Modrić - 2 Stipe Modrić, Diora Modrić - 3 Stipe Modrić, Diora Modrić - 5 +19 Roditelji i sestra Luke Modrića - 1 Galerija

Diora i Jasmina Modrić, mlađe sestre Luke Modrića, zajedno su uživale na koncertu Tonyja Cetinskog u Zadru.

Naš reprezentativac i igrač Real Madrida Luka Modrić najstariji je od troje djece svojih roditelja i ima dvije mlađe sestre.

Diora i Jasmina Modrić velika su podrška svojem bratu i i često ga bodre na velikim utakmicama, no ne vole se eksponirati, pa ih nemamo često priliku vidjeti, a pogotovo zajedno.

Pogledaji ovo Jasmina Plecić Celebrity Samozatajna sestra Luke Modrića uhvaćena na događanju u Zadru, kloni se javnosti, ali ovo nije htjela propustiti!

No sestre su sada zajedno pozirale na koncertu Tonyja Cetinskog u Zadru, a Diora je fotografiju objavila u pričama na Instagramu i možete je pogledati u našoj galeriji.

Lukine sestre njegove su najvjernije navijačice još od malih nogu, a postoji i jedna preslatka fotografija iz 2008. godine na kojoj obje grle brata na Maksimiru i koju također možete pogledati u galeriji.

Pogledaji ovo Luka i Vanja Modrić Celebrity Pogledajte kako izgleda Modrićeva punica, bila je važna figura u Dinamu prije nego što je njezina Vanja upoznala Luku

Poznato je i da je Jasmina, koja se nakon udaje preziva Plecić, magistra ekonomije, a ekonomiju je prošle godine završila i Diora, čime se pohvalila na društvenim mrežama.

Luki su velika podrška i njegovi roditelji Stipe i Radojka, kao i supruga Vanja te njihovo troje djece, Ema, Sofija i Ivano.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Severinine štikle Severina - 14 Severina - 13 Severina - 8 +26 Severina - 9 Celebrity Svi su gledali u Severinina stopala, bit će vam jasno zašto kad vidite fotografije: "Nisam mogla doći u samo jednima...''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll i Fernando Alons - 1 Ivana Knoll i Fernando Alons - 4 Ivana Knoll i Fernando Alons - 2 Ivana Knoll i Fernando Alons - 3 +26 Ivana Knoll - 4 Celebrity Knoll završila u zagrljaju Fernanda Alonsa, a poglede je privlačila i njezina haljina koja nije mogla biti manja

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene