zna kako privući pozornost

Svi su gledali u Severinina stopala, bit će vam jasno zašto kad vidite fotografije: "Nisam mogla doći u samo jednima...''

Severina Severina Damir Krajac/Cropix 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Severinine štikle Severina - 14 Severina - 13 Severina - 8 Severina - 9 Severina - 7 Severina - 5 Severina - 1 Severina - 3 Severina - 2 +20 Severina - 6 Galerija

Severina je na Općinski sud u Zagrebu stigla u dvostrukim štiklama koje su privukle pozornost.

Severina se pobrinula da njezin dolazak na novo ročište zbog nametljivog ponašanja i uhođenja bivše ravnateljice Poliklinike za zaštitu djece i mladih grada Zagreba Gordane Buljan Flander te za slanje uvredljivih poruka ravnateljici sinove škole Ljiljani Klinger nikako ne prođe nezapaženo, a jedan dio na njoj privukao je posebnu pozornost.

Riječ je o cipelama koje je 52-godišnja pjevačica odabrala za tu prigodu. Nosila je dizajnerske štikle francuskog brenda Jacquemus, a uskladila ih je i s torbicom. Model izgleda kao dvije štikle u jednoj, crne i bijele boje, a cijena im je oko 850 eura.

Kako vam sviđaju Severinine štikle?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Pogledaji ovo Severina - 4 Celebrity Severina zbunila svoje obožavatelje videom koji je objavila s aerodroma: "Ovaj čovjek me stalno prati"

"Dobro sam. Nisam mogla doći u samo jednim štiklama, već u dvjema. Nisam im mogla odoljeti. Ova crnina na meni je kao za modernu sahranu", pojasnila je Severina za 24 sata.

Pogledaji ovo Severina Celebrity Severina se obratila Elli Dvornik nakon njenog posljednjeg brakorazvodnog ročišta, evo što joj je poručila

Prema optužnici tužiteljstvo za pjevačicu traži uvjetnu kaznu od deset mjeseci s trogodišnjim rokom kušnje, a nakon prvog održanog ročišta jasno je dala do znanja što o svemu misli.

"Jednostavno su mi dirali u dijete. Ne znam što biste vi napravili da ste na mom mjestu. Ovo je situacija gdje umjesto da vas država štiti i da vam štiti dijete, oni su protiv mene podigli optužnici za djelo nametljivog ponašanja. Jer sam dvjema ženama uključenim u postupak poslala SMS-ove, a one me pritom nisu ni blokirale. Dotične gospođe pisale su pomno glavnoj državnoj odvjetnici, osobno i tražile da se pozabave sa mnom. I evo mene pred sudom umjesto da su one predmet istrage jer su radile nedopuštene radnje s pozicija moći. Naime, i one su bile upletene u to da mi se uzme dijete na 20 mjeseci. Prijave moje i prijave drugih žena koje su zavile u crno stoje u ladici po bespućima državnog odvjetnica i to je problem ove države. Apsolutno se ne osjećam krivom i mislim da su nam mom mjestu trebale biti te dvije gospođe, od kojih sam jednu nazvala krivonoga baba, jer u Splitu stvarno imam raznih izraza, a po izjavama našeg predsjednika Milanovića, koji naziva ljude raznim imenima…. A drugu preblajhana plavuša, što je također nešto što spada u kolokvijalni govor. Suda se ne bojim, kao Rade Končar, pucajte u prsa", izjavila je tada za 24 sata.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Camila Cabello - 4 Camila Cabello - 2 Camila Cabello - 6 Camila Cabello - 1 +26 Camila Cabello - 3 Celebrity Zagirala se s pozama na snimanju pa pokazala što treba i ne treba, škakljivu situaciju spasila je majka!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Beta Sudar - 11 Beta Sudar - 10 Beta Sudar - 5 Beta Sudar - 6 +25 Beta Sudar - 3 Celebrity Naša bivša nogometašica ostvarila velik uspjeh u Zvezdama Granda, znamo je i s Dore i Supertalenta: "Ajme, ženo, ajde što pjevaš, ali izgledaš..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene