Bivša misica

Mama mladog hajdukovca objavila je fotke s razuzdane proslave rođendana, s njom se zabavljala i još jedna poznata Hrvatica za kojom mnogi uzdišu

Renata Lovrinčević Buljan - 10 Renata Lovrinčević Buljan - 10 Instagram 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Lovrinčević Buljan i Žanamari Renata Lovrinčević Buljan i Žanamari Renata Lovrinčević Buljan - 12 Renata Lovrinčević Buljan - 11 Renata Lovrinčević Buljan - 9 Renata Lovrinčević Buljan - 6 Renata Lovrinčević Buljan - 4 Renata Lovrinčević Buljan - 5 Renata Lovrinčević Buljan - 3 Renata Lovrinčević Buljan i Žanamari +23 Renata Lovrinčević Buljan i Borna Buljan - 6 Galerija

Renata Lovrinčević Buljan slavi 48. rođendan, a sad je objavila i atmosferu s proslave u jednom splitskom klubu.

Naša bivša misica, danas uspješna trenerica fitnesa, a ujedno i majka golmana Hajduka Renata Lovrinčević Buljan objavila je snimke na vrlo važan dan.

Renata je proslavila svoj 48. rođendan, a tim povodom priredila je i feštu u jednom splitskom klubu na koju je pozvala svoje zgodne prijateljice.

Pogledaji ovo Renata Lovrinčević Buljan Celebrity Naša bivša misica u seksi crvenoj haljini servirala bombastične atribute, prizor nikoga nije ostavio ravnodušnim: "Žena vatra!"

Na svom Instagramu objavila je video na kojem pleše uz svoju slavljeničku tortu i svijeće, a pokazala je i da je plesala s DJ-em te atmosferu s proslave.

Nosila je lila usku haljinu koja je istaknula njezine bujne obline, a u opisu je otkrila i što si je poželjela.

''48 godina jedva prate moj tempo! 29. 4. mi rođendan i već slavim cijeli vikend. Ove godine sam poželjela plesni podij i ples do jutra sa svojim najmilijima. Volim svaku svoju godinu koje su mi donijele prijatelje koji me usrećuju svojim prisustvom kao sinoć. Volim vas!'' napisala je Renata.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Renata Lovrincevic Buljan (@fitnesslife_by_renata_)

Jedna prijateljica posebno je ukrala pozornost. Fotografije s rođendana podijelila je i Žanamari Perčić, koja je na rođendan stigla u čipkastom grudnjaku i svilenoj haljini.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Žanamari (@zanamari)

Podsjetimo, Renata se titulom Miss Universe Hrvatske okrunila 2000. godine, a godinu ranije bila je i prva pratilja na izboru za Miss Jadrana.

Prije osvajanja titule misice radila je kao spasiteljica na plaži, a upravo ju je taj posao 2000. godine doveo do audicije za Miss Universe Hrvatske te je bez ikakvih očekivanja osvojila krunu.

Danas radi kao trenerica fitnesa i na društvenim se mrežama rado hvali svojom besprijekornom figurom te je prava motivacija za vježbanje.

Pogledaji ovo Renata Lovrinčević Buljan i Borna Buljan Celebrity Hajdukovac sa svojom poznatom majkom uživao na splitskoj rivi, jasno je i zašto je ona ukrala sve poglede!

Njezin suprug Petar profesionalni je vojnik i krajem prošle godine nakon šest mjeseci vratio se kući s vojne misije na Kosovu. Zajedno imaju dva sina, Narda i Bornu.

Njezinim sinovima, kao ni suprugu, ne smeta što je u medijima zovu "seksi mamom igrača Bijelih".

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Vedran Ćorluka Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 2 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 2 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 4 +25 Franka Batelić i Vedran Ćorluka Celebrity Vedran Ćorluka oduševio fotografijom sinčića Viktora, pogledajte u čijem je dresu pozirao

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Perišić - 4 Ivan Perišić - 3 Ivan Perišić - 2 Ivan i Josipa Perišić +25 Ivan i Josipa Perišić - 7 Zanimljivosti Ivan Perišić na posljednjoj utakmici Hajduka pokazao je novu tetovažu koja nosi posebno značenje, no to mu nije jedina!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene