"Sramite se!"

Pljušte reakcije na redoslijed nastupa u finalu Eurosonga, trebaju li Hrvati biti zadovoljni?

Baby Lasagna Baby Lasagna Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna - 7 Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna +19 Baby Lasagna Galerija

Redoslijed nastupa u finalu Eurosonga izazvao je lavinu reakcija na društvenim mrežama.

Nakon što su odabrani svi finalisti Eurosonga, na službenim stranicama natjecanja objavljen i je i raspored nastupa u finalu.

Pogledaji ovo Baby Lasagna - 2 Celebrity Podsjetnik na nastupe svih finalista! Ma očito je da nitko ne može nadmašiti našeg Lasagnu!

Naš predstavnik Baby Lasagna nastupit će u drugom dijelu večeri, 23. po redu, a mnogi smatraju da ovakav redoslijed pogoduje Hrvatskoj, kao i da je to bila taktika organizatora da Izraelu umanje šanse za pobjedu, nakon što su se na kladionicama preko noći popeli na drugo mjesto.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Eurovision Song Contest (@eurovision)

"Ovo je najbolji mogući redoslijed za Hrvatsku. Pokušava li EBU spriječiti katastrofu?", "Hrvatska osvaja", "Naprijed Hrvatska", "Glasajte za Hrvatsku ako ne želite da politika pobijedi", "Ukrajina, Nizozemska i Izrael pokopani, izgleda da se radi o dvoboju Hrvatske i Švicarske", "Moramo glasati za Hrvatsku", "Žiri će sad glasati za Hrvatsku, EBU zna da ne smije dopustiti Izraelu da pobijedi", neki su od komentara s društvenih mreža.

Jeste li zadovoljni redoslijedom nastupa u finalu Eurosonga?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Najnezadovoljniji su pak gledatelji iz zemalja koje nastupaju među prvima, a tu su se u komentarima posebno izdvojili Ukrajinci, koji će se u finalu predstaviti 2. po redu. Prvi nastupaju predstavnici zemlje domaćina Švedske.

Pogledaji ovo Baby Lasagna Celebrity O našem Baby Lasagni ne prestaje se pisati ni nakon drugog polufinala Eurosonga, pogledajte kakvi su komentari: "Sad se zna..."

"Od svih pjesama vi Ukrajinu stavite na drugo mjesto? Sramite se", "Mislim da je ovo jedan od najgorih redoslijeda u povijesti Eurosonga", "Stvarno? Ukrajina 2.?", "Producenti se boje Ukrajine i njihove snage na Eurosongu", komentari su nezadovoljnih Ukrajinca.

Pogledaji ovo Baby Lasagna Celebrity Baby Lasagnu kritiziraju zbog znaka koji je pokazao na nastupu, a evo o čemu se zapravo radi!

Finale Eurosonga je u subotu 11. svibnja.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Eden Golan Eden Golan - 1 Eden Golan Eden Golan +17 Eden Golan Celebrity Evo što se zapravo događalo tijekom nastupa Izraelke na Eurosongu, je li moguće da je sve bilo lažirano?

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Blanka Vlašić Blanka Vlašić i Ruben van Gucht Blanka Vlašić i Ruben van Gucht Blanka Vlašić i Ruben van Gucht +26 Blanka Vlašić Celebrity Nova sportska nada u obitelji Vlašić? Blanka objavila fotografije sa suprugom i sinom, jedna je privukla posebnu pažnju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene