Kako se vama svidio?

Gledatelji hit-showa iznenađeni su pobjedničkom transformacijom našeg pjevača: ''Pomislih iz profila stvarno Dan!''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju ToMa kao Imagine Dragons - 6 ToMa kao Imagine Dragons - 5 ToMa kao Imagine Dragons - 1 ToMa kao Imagine Dragons - 2 ToMa kao Imagine Dragons - 3 ToMa kao Imagine Dragons - 4 ToMa kao Imagine Dragons - 7 Tomislav Toma Marić - 18 Tomislav Toma Marić - 17 Tomislav Toma Marić - 16 +20 Tomislav Toma Marić - 15 Galerija

Tomislav ToMa Marić pobijedio je u petoj epizodi ''Tvoje lice zvuči poznato'' transformacijom u pjevača Imagine Dragonsa, evo kakve su reakcije gledatelja.

Tomislav ToMa Marić se u petoj emisiji showa Tvoje lice zvuči poznato transformirao u Imagine Dragons.

"Osobno sam baš fan grupe i ovaj put smo si bili gljiva i ja okej, dala mi je nešto po mom guštu. Obožavam ih, ali ću se napatiti vokalno. On ima jači, prodorniji vokal, ja sam onako visoki tenor. Od jedan do sto, moram se šesto posto dati u ovu pjesmu. Strah me je samo da mi ne pukne glas, pjesma nije jednostavna, možda se tako čini, a pogotovo taj refren", rekao je Toma uoči svoje transformacije.

Pogledaji ovo Tomislav Marić ToMa kao Albina, TLZP Celebrity Albina se javila Tomi nakon što se transformirao u nju u hit-showu, evo što mu je poručila poslije usporedbe sa stripovskim junakom!

A reakcije na njegov nastup ne prestaju se nizati.

''Bravo, Toma, podsjetilo me na nastup na kojem nisam bila!'', ''Svaka čast'', ''Ma original, zaslužena pobjeda'', ''Više nego odličan'', ''Pjesma jedna od zahtjevnijih, ali izvedba savršena'', ''Odličan, a još su mu dali i jednu od težih pjesama Imagine Dragonsa'', ''Pomislih iz profila da je Dan Reynolds'', ''Ubio si i pjesmu i sve zmajeve svijeta'', ''Bogatstvo talenta'', bili su samo neki od stotina komentara na društvenim mrežama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝗧𝗢𝗠𝗔 (@to.ma.official)

ToMa se nakon nastupa i sam oglasio uz fotografije te kratak opis: ''Jesmo zamislili zmajeve? Najdraža do sad… Hvala!''.

Kakav vam je bio ToMin nastup?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

A u proteklim epizodama ToMa je utjelovio neke od naših glazbenica, ali i vječnog boema Tomu Zdravkovića s kojim je oduševio u prvoj emisiji.

Pogledaji ovo Tomislav Marić Toma kao Nina Badrić Celebrity Nina Badrić komentirala masku našeg pjevača koji je nju glumio u hit-showu, morala se javiti kad je vidjela ove prizore!

Nakon toga bio je Hiljson Mandela, Nina Badrić te Albina.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Garbiñe Muguruza i Arthur Borges - 8 Garbiñe Muguruza i Arthur Borges - 5 Garbiñe Muguruza i Arthur Borges - 4 Garbiñe Muguruza i Arthur Borges - 7 +24 Garbiñe Muguruza i Arthur Borges - 6 Celebrity Bivša tenisačica muškarca svog života upoznala je na ulici, ovo je njihova priča: ''Bilo mi je dosadno i odlučila sam prošetati...''

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Amanda Bynes Amanda Bynes Amanda Bynes Amanda Bynes - 4 +29 Amanda Bynes - 3 Nekad i sad Godine burnog života ostavile su traga na izgledu bivše slatkice, a sada je najavila novu promjenu: "Puno mi je bolje i naučila sam..."

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene