"Volimo te, tata!"

Pogledajte kakvu je čestitku princ Willam dobio od svoje djece, ovo je i prvi put da su se mali prinčevi i princeza javno oglasili!

Princ William s djecom Princ William s djecom Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William s djecom Kraljevska obitelj na balkonu - 5 Kraljevska obitelj na balkonu - 6 Kraljevska obitelj na balkonu - 4 Kraljevska obitelj na balkonu - 3 Kraljevska obitelj na balkonu - 2 Kate Middleton Princ William i Kate Middleton - 2 Trooping the Colour Trooping the Colour +19 Trooping the Colour Galerija

Princeza Charlotte i prčevi George i Luis čestitali su princu Williamu Dan očeva uz fotografiju koju je snimila Kate Middleton.

Djeca princa Williama i Kate Middleton uputili su predivnu čestitku svojem ocu, povodom Dana očeva.

"Volimo te, tata. Sretan Dan očeva, G, C & L", piše u opisu fotografije na kojoj William pozira zagrljen s prinčevima Georgom (10) i Luoisom (6) te princezom Charlotte (9), a poseban trenutak zabilježila je princeza Kate.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Ovo je prvi put da je na društveni mrežama kraljevkog para objavljena poruka njihove djece.

Ni princ William nije zaboravio čestitati Dan očeva svojem ocu kralju Charlesu, a tim je povodom objavio fotografiju iz svog djetinjstva.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Kraljevska obitelj ovaj se vikend okupila na ceremoniji Trooping the Colour, tradicionalnoj godišnjoj vojnoj paradi koja se održava u središtu Londona povodom službenog rođendana monarha.

Kate Middleton ovim se povodom pojavila u javnost prvi put nakon šest mjeseci i vijesti da boluje od raka.

U osobnoj poruci dan prije parade rekla je da njezino liječenje još uvijek traje i da će se nastaviti još nekoliko mjeseci, kao i da je "oduševljena tisućama ljubaznih poruka iz cijelog svijeta", koje su učinile svijet drugačijim za nju i njezinog supruga, prijestolonasljednika princa Williama.

Njezin ured, Kensington Palace, odbio je dati bilo kakve detalje o vrsti raka ili o njezinom liječenju, osim što je rekao da je preventivnu kemoterapiju počela u veljači.

Njezina se bolest poklopila s onom kralja Charlesa (75), koji je također bio podvrgnut liječenju od raka. Vratio se javnim dužnostima u travnju, ali uz ograničenje dnevnih obveza kako bi se smanjili rizici za njegov oporavak.

Pogledaji ovo Princ William i Kate Middleton - 1 Celebrity Romantični trenutak Kate i Williama o kojem priča cijeli svijet: Stručnjak za govor tijela otkrio istinu o njihovom odnosu!

Pogledaji ovo Kate Middleton i princ William - 1 Celebrity Objavljena je nikad viđena fotografija Kate i Williama, njihovi izrazi lica pokazuju da nisu ni slutili što ih skoro čeka

Pogledaji ovo Princ William i princ George Celebrity Princ George pojavio se prvi put u javnosti otkako se doznalo da Kate Middleton ima rak, evo gdje ga je odveo tata

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Kraljevska obitelj na balkonu - 6 Kraljevska obitelj na balkonu - 5 Kraljevska obitelj na balkonu - 4 Kraljevska obitelj na balkonu - 3 +26 Kraljevska obitelj na balkonu - 2 Celebrity Divna gesta kralja Charlesa u čast povratka vojvotkinje Kate kraljevskim dužnostima

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Trooping the Colour Trooping the Colour Trooping the Colour Trooping the Colour +27 Trooping the Colour Celebrity Princ George jednom rečenicom dirnuo je javnost, evo što je rekao mami Kate Middleton dok su se vozili u kočiji!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene