Kakva tužna priča!

Zvijezda filma ''Bilježnica'' boluje od iste bolesti kao i lik kojeg je utjelovila u ovom romantičnom hitu

Gena Rowlands - 9 Gena Rowlands - 9 Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Gena Rowlands - 9 Gena Rowlands - 8 Gena Rowlands - 7 Gena Rowlands - 6 Gena Rowlands - 5 Gena Rowlands - 4 Gena Rowlands - 3 Gena Rowlands - 2 +0 Gena Rowlands - 1 Galerija

Nema tko nije pogledao hit-film "Bilježnica" čiji kraj tjera suze na oči, a sada se glumica koja je tumačila stariju verziju glavnog lika bori s istom bolešću kao i u filmu.

Gena Rowlands, filmska legenda čija je karijera duga gotovo sedam desetljeća i okrunjen brojnim nagradama, ima Alzheimerovu bolest.

Njezinu karijeru obilježio je film "Bilježnica" u kojemu je tumačila ulogu starije verzije Allie s Alzheimerovom bolešću, a sada i sama boluje od demencije.

Njezin sin, redatelj i glumac Nick Cassavetes, podijelio je tužnu vijest s Entertainment Weeklyjem osvrćući se na zajednički rad na filmu. 

"Nagovorio sam svoju mamu da glumi stariju Allie i proveli smo puno vremena razgovarajući o Alzheimeru, htjeli smo biti autentični s tim, a sada ona boluje od Alzheimera", rekao je o svojoj majci koja sada ima 93 godine.

U intervjuu za O magazin 2004., Rowlands je progovorila o tome kako je borba njezine majke s bolešću utjecala na njezinu odluku da glumi Allie.

"The Notebook temeljen je na romanu Nicholasa Sparksa. Bilo je posebno teško jer glumim lik koji ima Alzheimerovu bolest. Prošla sam kroz to s majkom i da Nick nije režirao film, mislim da ne bih glumila. Jednostavno je preteško. Bio je to težak, ali prekrasan film", rekla je.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Keanu Reeves u Zagrebu - 13 Keanu Reeves u Zagrebu - 12 Keanu Reeves u Zagrebu - 11 Keanu Reeves u Zagrebu - 10 +25 Keanu Reeves u Zagrebu - 9 Celebrity Slavni miljenik Hollywooda nastupio je u Zagrebu sa svojim bendom: "Ovo nam je prvi put u Hrvatskoj..."

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Diletta Leotta vjenčanje - 9 Diletta Leotta vjenčanje - 8 Diletta Leotta vjenčanje - 7 Diletta Leotta vjenčanje - 6 +26 Diletta Leotta vjenčanje - 5 Celebrity Najljepša sportska novinarka podijelila je prekrasne prizore s vjenčanja, sve je izgledalo kao u bajci!

Pogledaji ovo Mate Rimac, Katarina Rimac Celebrity Ovako je započela ljubavna priča Mate Rimca i bivše supruge Katarine, pogledajte kako su izgledali davne 2005. godine!

Pogledaji ovo In Magazin: Thompson koncert - 1 inMagazin Sve je spremno za spektakularni koncert u Imotskom: ''Treba biti iskren, 90 posto euforije je zbog Thompsona, Bog mu dao zdravlja!''

Pogledaji ovo Mate Rimac, Katarina Rimac Celebrity Pogledajte kako je izgledalo vjenčanje Mate Rimca: Na slavlje su stigli u Neveri, a mladenka je odradila stari običaj!

Pogledaji ovo Baby Lasagna Celebrity Baby Lasagna počastio fanove djelićem nove pjesme pa stihove otpjevao na hrvatskom jeziku: "Ovo je predobro!"

Pogledaji ovo Mate Rimac, Katarina Rimac Celebrity Mate Rimac razveo se nakon tri godine od supruge Katarine, vijest o krahu braka sve je iznenadila

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene