zna se gdje će biti

Što se događa u kraljevskoj obitelji? I Camilla se povlači s dužnosti, evo tko će ju zamijeniti

kraljica Camilla kraljica Camilla Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton i Camilla Parker Bowles - 2 Kralj Charles III. i kraljica Camilla Camilla Parker Bowles Kralj Charles III. i kraljica Camilla Kralj Charles III. Kralj Charles III. i kraljica Camilla Kraljica Camilla - 16 Camilla Parker Bowles Kraljica Camilla - 21 Kraljica Camilla - 1 +20 Princ William - 11 Galerija

Kraljica Camilla preuzela je sve dužnosti nakon dijagnoze kralja Charlesa, a sada će ju zamijeniti princ William i princeza Anne.

Princ William i princeza Anne trebali bi preuzeti dužnosti od iscrpljene kraljice Camille, koja se odlučila odmoriti od posla i otputovati u inozemstvo.

Nako što je u siječnju kralju Charlesu dijagnosticiran rak, kraljica je držala sve konce u rukama što se tiče kraljevske obitelji te je sama odradila 13 službenih angažmana.

Pogledaji ovo Kate Middleton - 4 Celebrity Iz palače stižu nove vijesti o zdravstvenom stanju Kate Middleton nakon što je princ William zabrinuo javnost svojim posljednjim potezom

76-godišnja Camilla ovaj tjedan nema planirane kraljevske angažmane i provest će nekoliko dana na privatnom odmoru sa svojom obitelji.

Njezino Veličanstvo ratit će se na posao 11. ožujka kako bi predstavljala kralja na proslavi Dana Commonwealtha u Westminsterskoj opatiji, a Charles će umjesto toga objaviti videoporuku kojom će obilježiti tu prigodu.

Pogledaji ovo Princ Harry i kralj Charles Zanimljivosti Mnogi se i dalje nadaju čudesnom pomirenju, ali kralj je u jednoj odluci u vezi s princem Harryjem čvrsto odlučan!

Kraljica je prošlog tjedna predvodila kraljevsku obitelj na misi zadušnici za grčkog kralja Konstantina u kapelici Svetog Jurja u Windsoru, nakon što je William bio prisiljen zaobići tu dužnost za službu svog kuma zbog, kako kaže, osobnog razloga.

Inače, supruga princa Williama, Kate Middleton, podvrgnula se operaciji abdomena te se trenutačno oporavlja, ali mnogi tvrde da je čudno kako se vojvotkinja od Walesa nije nigdje pojavila od Božića.

Pogledaji ovo Princ William Celebrity Princ William prvi put bez supruge Kate na dodjeli prestižnih nagrada, ali nije ju zaboravio spomenuti novinarima!

Kate se inače oporavlja u obiteljskom domu u Adelaide Cottageu u Windsoru, a princ William nedavno je na jednom događaju, na koji je došao sam, zahvalio svima na porukama podrške koje stižu njegovoj supruzi Kate, ali i ocu kralju Charlesu, kojemu je dijagnosticiran rak.

"To nam jako puno znači", istaknuo je tada William.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša i Georgina Rodriguez - 4 Jelena Karleuša i Georgina Rodriguez - 5 Jelena Karleuša i Georgina Rodriguez - 3 Jelena Karleuša i Georgina Rodriguez - 2 +25 Jelena Karleuša i Georgina Rodriguez - 1 Celebrity Osvanuo video Karleuše i Ronaldove Georgine: Vodile su kratak razgovor, a kasnije su se zapratile i na Instagramu!

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Filiz Ahmet - 11 Filiz Ahmet - 10 Filiz Ahmet - 9 Filiz Ahmet - 8 +7 Filiz Ahmet - 7 Zanimljivosti Sjećate se nje? Bila je glavna zlica u "Sulejmanu", a malo tko zna ove detalje iz privatnog života o njoj

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene