druži se i s hankom paldum

Sjećate se nje? Bila je glavna zlica u "Sulejmanu", a malo tko zna ove detalje iz privatnog života o njoj

Filiz Ahmet Filiz Ahmet Filiz Ahmet/Instagram 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Filiz Ahmet - 11 Filiz Ahmet - 10 Filiz Ahmet - 9 Filiz Ahmet - 8 Filiz Ahmet - 7 Filiz Ahmet - 6 Filiz Ahmet - 5 Filiz Ahmet - 4 Filiz Ahmet - 3 Filiz Ahmet - 2 +1 Filiz Ahmet Galerija

Turska serija "Sulejman Veličanstveni" bila je apsolutni hit, a gledatelji se i danas sjećaju poznatih glumaca iz serije. Jedna od njih je i Filiz Ahmet koja je rođena u Makedoniji.

Filiz Ahmet, turska glumica koju je svojevremeno u seriji "Sulejman veličanstveni" proslavila uloga nadzornice harema Nigar Kalfe, rođena je u Makedoniji, ali su ratovi na teritoriju bivše Jugoslavije utjecali na odluke njene obitelji te je morala preko noći odrasti i napustiti rodnu zemlju.

Ljubav prema glumi naslijedila je od svog djeda, čuvenog turskog glumca Luftije Sejfulaha, koji je živio u Makedoniji. 

Zbog neprestanih sukoba na Balkanu, njena obitelj odlučila je otići u Švedsku. U Makedoniju se vratila kada je imala 15 godina gdje je završila medicinsku školu, a zatim i Fakultet dramskih umjetnosti u Skoplju.

Pogledaji ovo Mehmet Günsür - 3 Nekad i sad Evo kako danas izgleda Mustafa iz ''Sulejmana Veličanstvenog'': Zovu ga turski Johnny Depp, a oženio je šest godina stariju Talijanku!

Lik Nigar Kalfe, koji ju je vinuo u zvijezde, odmah je na kastingu bilo jasno da je kao pisan za nju i tada se zbog snimanja preselila iz rodnog Skoplja u Isanbul.

Jeste li gledali Sulejmana Veličanstvenog?

  • Jesam
  • Nisam

Ukupno glasova:

"Uloga Nigar Kalfe u Sulejmanu Veličanstvenom me je obogatila novim iskustvima. Snimamo svakodnevno po petnaest sati, šest dana tjedno. Jeste naporno, ali utješno je to što radim posao koji želim. Kao umjetnici, uvijek nađemo suštinu, znamo kako izdržati napor zato što imamo cilj. Na setu je atmosfera odlična, svi se družimo. Pomažemo jedni drugima, posebno partneri u dijalozima. Scena nije završena dok ne damo pravu energiju koju traži priča. A prije snimanja se dogovaramo kako je najbolje odigrati", izjavila je Filiz jednom prilikom za Gloriju.

Pogledaji ovo Nebahat Cehre - 1 Nekad i sad Glumila je majku Sulejmana Veličanstvenog, njezin život prava je priča za sebe, a teško je povjerovati da ova glumica ima 79 godina!

Iako joj kazalište veoma nedostaje, glumica se posvetila serijama. Međutim, ono što je sve iznenadilo je njena drastična promjena izgleda. Svoju je dugu kosu skratila, a sada ima paž frizuru, a nerijetko je možemo vidjeti i sa vrlo upečatljivom šminkom. Mogu se čuti komentari da je izuzetno mladolika, kao i da nikad bolje nije izgledala, što govori u prilog i činjenica da je sada mnogo mršavija nego u ranoj mladosti.

Pogledaji ovo Meryem Uzerli - 4 Celebrity Malo tko zna da poznata turska glumica ima sestru koja je također vrlo uspješna, ali uvijek je bila u sjeni proslavljene Meryem

Također, na njenom Instagramu može se vidjeti i slika s pjevačicom Hankom Paldum. Čini se kao da se dobro poznaju i da su prilično bliske, a osmijeh s lica nisu skidale, piše Blic žena.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Martin Kosovec - 2 Martin Kosovec - 3 Martin Kosovec Martin Kosovec - 3 +12 Martin Kosovec - 2 Celebrity Poslušajte kako je mladić o kojemu priča cijela Hrvatska otpjevao Severininu ''štiklu'', ovo je definitivno posebna obrada!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović +26 Aleksandra Prijović Celebrity Isplivale Prijine fotografije s plaže od kojih zastaje dah, ovo je jedan od rijetkih prizora gdje ju se može vidjeti u badiću

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene