Markantan i šarmantan!

Evo kako danas izgleda Mustafa iz ''Sulejmana Veličanstvenog'': Zovu ga turski Johnny Depp, a oženio je šest godina stariju Talijanku!

Mehmet Günsür - 3 Mehmet Günsür - 3 Profimedia 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Mehmet Günsür - 3 Mehmet Günsür - 1 Mehmet Günsür - 2 Mehmet Günsür - 6 Mehmet Günsür - 5 Mehmet Günsür - 4 Mehmet Günsür - 3 Mehmet Günsür - 8 Mehmet Günsür - 7 Mehmet Günsür - 5 +2 Mehmet Günsür - 4 Galerija

Evo kako danas izgleda turski glumac Mehmet Günsür, pamtimo ga po ulozi Mustafe u ''Sulejmanu Veličanstvenom''.

Turski glumac Mehmet Günsür proslavio se u hit seriji ''Sulejman Veličanstveni'' u kojoj je utjelovio lik princa Mustafe, najstarijeg Sulejmanovog sina.

Od ove serije prošlo je 10 godina, a on se otada itekako promijenio. Glumac, koji sada ima 47 godina, tatarskog je porijekla, a svoju je karijeru započeo kao dijete, u dobi od sedam godina kada se počeo pojavljivati u raznim reklamama kao model.

Jeste li gledali ''Sulejmana Veličanstvenog''?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Prve televizijsku ulogu dobio je u dobi od 14 godina kad se pojavio u serijama redatelja Okana Uysalera, a nakon diplomirao komunikologiju, nastupao je na koncertima sa bendom te je otvorio restoran.

Nakon što je dobio ulogu u filmu ''Hamam'' posvetio se glumi i otada je glumio u brojnim filmovima i serijama, a nedavno se pojavio u Netflixovoj seriji ''The Gift''.

2006. oženio se s šest godina starijom talijanskom redateljicom Katerinom Mongio te zajedno imaju dvoje djece, sina Alija i kći Cloe.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mehmet Günsür (@mehmet.gunsur)

Godinama ga prati glas velikog zavodnika i seks-simbola što mu istodobno laska i smeta, rekao je u jednom intervjuu. Drago mu je što ga žene smatraju privlačnim, ali zbog titule Casanove i ženskara dugo mu je trebalo da pridobije povjerenje supruge. Zanimljivo je da su ga mnogi mediji prozvali i turskim Johnnyjem Deppom.

U ''Sulejmanu Veličanstvenom'', Mehmet je imao nešto kraću bradu i nosio je turban, a u privatnom životu voli istaknuti svoj rokerski stil, dulju kosu, a pustio je i dulju bradu.

Koliko se promijenio i kako izgleda danas pogledajte u našoj galeriji.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Anica Kovač - 3 Anica Kovač - 2 Anica Kovač - 1 Poznati na špici: Anica Kovač +25 Poznati na špici: Anica Kovač Nekad i sad Naša najuspješnija misica je i prije 12 godina nosila svoj zaštitni znak, ali jednoj se činjenici nitko ne može načuditi!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Neda Ukraden - 4 Neda Ukraden - 5 Neda Ukraden - 2 Neda Ukraden - 1 +26 Neda Ukraden i kći Jelena Bilbija Minović Celebrity Iznenadit ćete se kad vidite kakve potpetice nosi Neda Ukraden, u ovakvim cipelama teško bi se snašle i njene puno mlađe kolegice!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene