uoči vjenčanja godine

Svjetska elita stigla je u Dubrovnik: Mladenci razmjenjuju strastvene poljupce, sin kultnog glazbenika ne odvaja se od buduće supruge!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Zabava dobrodošlice na vjenčanju Nicole Artukovich i Liama Stewarta - 29 Zabava dobrodošlice na vjenčanju Nicole Artukovich i Liama Stewarta - 28 Zabava dobrodošlice na vjenčanju Nicole Artukovich i Liama Stewarta - 27 Zabava dobrodošlice na vjenčanju Nicole Artukovich i Liama Stewarta - 26 Zabava dobrodošlice na vjenčanju Nicole Artukovich i Liama Stewarta - 24 Zabava dobrodošlice na vjenčanju Nicole Artukovich i Liama Stewarta - 25 Zabava dobrodošlice na vjenčanju Nicole Artukovich i Liama Stewarta - 23 Zabava dobrodošlice na vjenčanju Nicole Artukovich i Liama Stewarta - 22 Zabava dobrodošlice na vjenčanju Nicole Artukovich i Liama Stewarta - 21 Zabava dobrodošlice na vjenčanju Nicole Artukovich i Liama Stewarta - 20 +18 Zabava dobrodošlice na vjenčanju Nicole Artukovich i Liama Stewarta - 19 Galerija

Na zabavi dobrodošlice prije glamuroznog vjenčanja u Dubrovniku pojavila su se mnoga poznata lica, a Vrt palmi u Dubrovniku odiše raskošom i prestižem dan prije spektakularne proslave.

Samo jedan dan dijeli nas od vjenčanja godine u Dubrovniku, mladenaca Liama Stewarta, sina legendarnog glazbenika Roda Stewarta, i Nicole Artukovich, Amerikanke hrvatskih korijena.

Mladi je par u Vrtu palmi hotela Excelsior primio slavne uzvanike, bliske prijatelje i članove obitelji iz cijelog svijeta.

U našoj galeriji možete vidjeti kakva je atmosfera vladala, a jasno je vidljivo da je sve odisalo glamurom. U okružju mora i lijepog vremena nitko nije skidao osmijeh s lica. 

Mladoženja svoju buduću suprugu nije ispuštao iz ruku te je svaku priliku iskoristio za razmjenu poljubaca. 

Par će vjenčati pater Mirko Nikolić, a nakon što odrade crkveni obred, mladenci i uzvanici popet će se na tvrđavu Lovrijenac, gdje je do dva sata u noći planirana zabava.

Inače, Nicole ne skriva koliko je ponosna na svoje korijene, a na njezinu profilu mogu se pronaći brojne fotografije na kojima nosi najpoznatije hrvatsko obilježje, a u pitanju su crveno-bijele kockice.

Nicole je u Hrvatskoj kupila i vjenčanicu s potpisom naše dizajnerice Aleksandre Dojčinović. 

Pogledaji ovo Nicole Artukovich - 2 Zanimljivosti Ovaj vikend Dubrovnik postaje centar svijeta: Evo kako je predivna mladenka svom vjenčanju dodatno dala hrvatski potpis!

Pogledaji ovo Nicole Artukovich - 2 Celebrity Tko je Amerikanka hrvatskih korijena zbog koje svjetska elita stiže u Dubrovnik? Instagram joj je pun naših kockica!

Pogledaji ovo Liam Stewart i Nicole Artukovich Celebrity Stigli prvi gosti vjenčanja u Dubrovniku koje će pratiti cijeli svijet, na istom mjestu slavlje je imao i naš Vatreni!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Kralj Charles III. i Edgars Rinkevics Kralj Charles III. i Edgars Rinkevics Kralj Charles III. i kraljica Camilla Kralj Charles III. i kraljica Camilla +27 Kralj Charles III. i kraljica Camilla Celebrity Na novim fotografijama kralja Charlesa svi su primijetili jednu promjenu na njemu, je li ovo dobar znak?

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Dalibor Matanić In Magazin: Dalibor Matanić - 8 Dalibor Matanić In Magazin: Dalibor Matanić - 7 +25 In Magazin: Dalibor Matanić - 6 Celebrity Na profilu Matanićeve tvrtke osvanuo niz objava s poznatim licima, zadnji postovi prije toga su iz 2017. godine

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene