Odustao je od glume

Proslavila ga je uloga najiritantnije osobe u globalno popularnoj seriji, a 10 godina kasnije teško biste ga prepoznali!

Jack Gleeson u ''Igri prijestolja'' - 1 Jack Gleeson u ''Igri prijestolja'' - 1 Profimedia 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Jack Gleeson - 7 Jack Gleeson - 4 Jack Gleeson - 1 Jack Gleeson - 3 Jack Gleeson - 5 Jack Gleeson - 6 Jack Gleeson - 8 Jack Gleeson - 2 Jack Gleeson u ''Igri prijestolja'' - 5 Jack Gleeson u ''Igri prijestolja'' - 4 +10 Jack Gleeson u ''Igri prijestolja'' - 3 Galerija

U seriji ''Game of Thrones'' glumio je vrlo iritantnog Joffreyja Baratheona, a 10 godina nakon svoje zadnje epizode potpuno je drugačiji.

Irski glumac Jack Gleeson proslavio se u popularnoj seriji "Igra prijestolja", u kojoj je utjelovio arogantnog i mnogima omraženog kralja Joffreya Baratheona.

Nakon te uloge odlučio se povući iz glume, a otkrio je i da se još za vrijeme snimanja serije teško nosio sa slavom.

"Čuo sam kako govore - neki od mojih najvećih heroja, ljudi poput Dalaj Lame, Malcolma X, Alberta Einsteina... Sve što sam radio je glumio u TV emisiji i pretvarao se da sam zao za novac", izjavio je glumac 2014. godine.

"Otkad je serija emitirana, dobio sam insajderski pogled na uvijek prožimajući, a opet često tajanstveni aspekt društva, naime, našu kulturu slavnih. Stranci na ulici me sada zovu Jack i moj javni imidž demokratiziraju obožavatelji i institucije putem interneta. Nakon što sam čuo vijest da sam dobio ulogu Joffreyja, stvarno nisam očekivao sve sporedne stvari koje dolaze s glumačkim poslom u uspješnom televizijskom programu", istaknuo je tijekom govora na Oxfordu, a po završetku snimanja serije nastavio je studij na sveučilištu Trinity College u Dublinu.

Danas 30-godišnji Gleeson od dana najveće slave znatno se promijenio i sada bi ga teško prepoznali i najzagriženiji obožavatelji Igre prijestolja.

Umjesto platinasto plave, Jack sada ima smeđu kosu i više nimalo ne nalikuje na bahatog Joffreya, a njegove najnovije fotografije pogledajte u galeriji. Paparazzi su uhvatili njega s prijateljima u šetnji Londonom, a Gleeson je nosio kariranu košulju i sivi sako.

Gleeson se nedavno i oženio za glumicu i komičarku Roisin O'Mahony, a fotografije s vjenčanja na Twitteru je objavio fratar Patsy Linch, koji ih je vjenčao u crkvi u Ballinskelligsu.

Glumi se ipak vratio 2020. godine, kada je dobio glavnu ulogu u sitcomu "Out of Her Mind".

Pogledaji ovo Hafthor Julius Bjornsson i Kelsey Helson - 22 Celebrity Supruga zvijezde ''Igre prijestolja'' podijelila pretužnu vijest: ''Riječi ne mogu opisati našu bol''

Pogledaji ovo Joe Jonas, Sophie Turner Celebrity Još jedan poznati par se razvodi: Glasine su sada potvrđene, a navodni razlog kraha braka pomalo je i smiješan

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović - 2 Kolinda Grabar-Kitarović - 1 Kolinda Grabar-Kitarović - 3 Kolinda Grabar-Kitarović - 1 +27 Kolinda Grabar-Kitarović Celebrity Nakon zabrinjavajućih vijesti uoči Eura, Kolinda je objavila one sretne: ''Natrag na...''

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Leni Klum i Aris Rachevsky - 3 Leni Klum i Aris Rachevsky - 2 Leni Klum i Aris Rachevsky - 1 Leni Klum i Aris Rachevsky - 4 +28 Leni Klum i Aris Rachevsky - 5 Celebrity Nasljednica seks-bombe 90-ih može se pohvaliti bujnim oblinama, a u njih nije prestao gledati ni njen dečko kojeg skriva od fotoaparata!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene