dugo ga nismo vidjeli

Pamtimo ga kao plavokosog Joffreya iz hit-serije Igra prijestolja, no danas izgleda potpuno drugačije!

Jack Gleeson Jack Gleeson Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jack Gleeson Jack Gleeson Jack Gleeson Jack Gleeson Jack Gleeson - 2 Jack Gleeson i Roisin O'Mahony Jack Gleeson i Roisin O'Mahony Jack Gleeson - 1 Jack Gleeson Jack Gleeson i Sophie Turner - 2 +19 Jack Gleeson i Sophie Turner - 1 Galerija

Jack Gleeson proslavio se kao Joffrey Baratheon u seriji "Igra prijestolja", a od tada se drastično promijenio.

Irski glumac Jack Gleeson proslavio se u popularnoj seriji "Igra prijestolja", u kojoj je utjelovio arogantnog i mnogima omraženog kralja Joffreya Baratheona.

Nakon uloge koja ga je proslavila odlučio se povući iz glume, a otkrio je i da se još za vrijeme snimanja serije teško nosio sa slavom.

"Čuo sam kako govore - neki od mojih najvećih heroja, ljudi poput Dalaj Lame, Malcolma X, Alberta Einsteina... Sve što sam radio je glumio u TV emisiji i pretvarao se da sam zao za novac", izjavio je glumac 2014. godine.

"Otkad je serija emitirana, dobio sam insajderski pogled na uvijek prožimajući, a opet često tajanstveni aspekt društva, naime, našu kulturu slavnih. Stranci na ulici me sada zovu Jack i moj javni imidž demokratiziraju obožavatelji i institucije putem interneta. Nakon što sam čuo vijest da sam dobio ulogu Joffreyja, stvarno nisam očekivao sve sporedne stvari koje dolaze s glumačkim poslom u uspješnom televizijskom programu", istaknuo je tijekom govora na Oxfordu, a po završetku snimanja serije nastavio je studij na sveučilištu Trinity College u Dublinu.

No čini se da se ipak predomislio, jer je prihvatio ulogu u nadolazećoj BBC-jevoj seriji "The Famous Five", televizijskoj adaptaciji dječjih novela britanske autorice The Famous Five.

Prve fotografije sa seta objavio je Daily Mail, a na njima nije lako prepoznati nekoć plavokosog Gleesona, koji u novoj seriji ima tamnu kosu i brkove.

Taj look već neko vrijeme njeguje i privatno, a njegove zadnje paparazzo fotografije, od travnja ove godine, možete pogledati u galeriji.

Što se tiče njegova privatnog života, Jack je od prošle godine u braku s glumicom i komičarkom Roisin O'Mahony.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević i Filip Kratofil - 5 Lana Jurčević i Filip Kratofil - 4 Lana Jurčević i Filip Kratofil - 3 Lana Jurčević i Filip Kratofil - 2 +26 Lana Jurčević i Filip Kratofil - 1 Celebrity Tko je partner Lane Jurčević s kojim pjevačica čeka dijete? Vješto ga skriva od javnosti, a njegov brat također ljubi jednu našu pjevačicu!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Negovetić Mia Negovetić - 1 Mia Negovetić - 2 Mia Negovetić +15 Mia Negovetić Celebrity Velika transformacija naše mlade pjevačice: Miju Negovetić više nije lako prepoznati, a njezina nova frizura mogla bi vas iznenaditi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene