sada će to i unovčiti

Procurili detalji novog poslovnog poteza Meghan Markle, vraća se svojoj nekadašnjoj velikoj strasti!

Meghan Markle Meghan Markle Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle Meghan Markle Meghan Markle Meghan Markle Meghan Markle Meghan Markle - 2 Meghan Markle Meghan Markle Meghan Markle i princ Harry s Archiejem 2019. godine Princ Harry i Meghan Markle - 1 +19 Princ Harry i Meghan Markle - 2 Galerija

Meghan Markle lansirala je lifestyle brend American Riviera Orchard, a sada je otkriveno i što će prodavati.

Vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle ranije ovog mjeseca najavila je lansiranje svojeg novog lifestyle brenda American Riviera Orchard, a sada su procurili i detalji o prizvodima koje će prodavati.

Kako doznaje Daily Mail, Meghanin brend će prodavati imati razne kućanske potrepštine, od kuhinjskog pribora, do namirnica i začina, a usto će nuditi i kozmetičke proizvode. Mirisne vrećice, preparati za njegu kože, gelovi za tuširanje, sapuni, kreme, losioni i ulja neki su zasad poznatih proizvoda iz njezine beauty linije.

Prije nego što se udala za princa Harryja, Meghan je vodila je lifestyle blog "The Tig", pa već ima slično iskustvo, a istovremeno je glumila i u seriji "Suits".

Pogledaji ovo Meghan Markle Zanimljivosti Meghan Markle proslavila se ulogom u seriji od koje i danas zarađuje, a evo i zašto je tako!

Podsjetimo, Meghan je lansiranje brenda najavila na Instagramu, gdje je otvorila i novi službeni profil koji već broji više od pola milijuna pratitelja.

Stranica na Instagramu i web-stranica za American Riviera Orchard puštene su u rad bez ikakve prethodne najave, a obje imaju grb zlatne boje.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @americanrivieraorchard

Logo sadržava riječ Montecito, enklavu slavnih u kojoj par živi od 2020., a koja je blizu Santa Barbare, koja se ponekad naziva i Američka rivijera.

Na stranicama jednostavno piše: "od Meghan, vojvotkinje od Sussexa".

Predstavljanje je popraćeno zrnatim promotivnim videom u retrostilu u kojem se vidi Meghan Markle kako aranžira cvijeće i peče u kuhinji, pa se od samog početka moglo naslutiti kako se radi o brendu s temom kuhinje i stila života. Korisnicima se nudila i prilika da se prijave kako bi postali "prvi koji će saznati za proizvode, dostupnost i novosti iz American Riviera Orcharda".

Harry i Meghan, koja je Amerikanka, napustili su kraljevske dužnosti 2020. i preselili se u Kaliforniju.

Pogledaji ovo Princ Harry i Meghan Markle Celebrity Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Njihov službeni profil na Instagramu @sussexroyal otad nije objavio ništa.

Osobni profili Meghan Markle na društvenim mrežama i bivši blog zatvoreni su prije nego što se par vjenčao.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Olga Pakalović i Iva Hraste Sočo Vladimir Tintor i Olga Pakalović Vladimir Tintor i Olga Pakalović Olga Pakalović +13 Olga Pakalović Celebrity Vesna iz Kumova privatno njeguje potpuno drukčiji stil, u ovakvu je izdanju u seriji nećete vidjeti!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William i princ Harry Kate Middleton, princ William Princ Harry i Kate Middleton - 2 Princ Harry i Kate Middleton - 3 +25 Princ Harry i Kate Middleton - 4 Celebrity Princ Harry stupio je u kontakt s bratom nakon tužnih vijesti o Kate Middleton, blizak izvor zna kako

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene