svaka čast!

Uspjeh Baby Lasagne na glazbenim ljestvicama ne prestaje: Prvi je na hrvatskoj listi, a evo koji po redu se nalazi i na svjetskoj razini!

Nastup Baby Lasagne u finalu Eurosonga - 10 Nastup Baby Lasagne u finalu Eurosonga - 10 Sanjin Strukić/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna Doček Baby Lasagne u Umagu - 17 Doček Baby Lasagne u Umagu - 3 Doček Baby Lasagne u Umagu - 7 Tim Baby Lasagne Baby Lasagna Doček Baby Lasagne u Umagu - 1 +19 Baby Lasagna Galerija

Pjesma Baby Lasagne nalazi se na prvom mjestu hrvatske Billboard ljestvice, a na svjetskoj razini zauzela je 139. mjesto.

Poslije eurovizijskog nastupa naš je ovogodišnji predstavnik, Baby Lasagna, učinio mnoge Hrvate ponosnima, a poslije spektakularnog natjecanja ne prestaje nizati uspjehe.

Osim što je rasprodao tri koncerta u samo nekoliko minuta na zagrebačkoj Šalati i oborio rekorde na glazbenim ljestvicama, sada se pjevačeva pjesma "Rim Tim Tagi Dim" popela se na prvo mjesto hrvatske Billboard ljestvice, a na toj ljestvici je već devet tjedana.

Iza Baby Lasagne, smjestio se Grše s pjesmom "Fantazija" koju je snimio s mladom pjevačicom Miach, a na trećem mjestu smjestio se Joost Klein s pjesmom "Europapa" koju je umalo predstavio na  ovogodišnjem Eurosongu.

Isto tako, Baby Lasagna uspio je doći i na svjetsku Billboard ljestvicu 200 pjesama, a "Rim Tim Tagi Dim" trenutačno je na 139. mjestu. 

Što je Baby Lasagna izjavio nakon rasprodanih koncerata pogledajte OVDJE.

Od hrvatske vlade nagrađen je i s vrijednih 50.000 eura, ali je pjevač ipak sav novac preusmjerio u dobrotvorne svrhe.

Pogledaji ovo Baby Lasagna na Instagramu - 1 Celebrity Baby Lasagna objavio djelić svoje nove pjesme, otkrio je i kad izlazi: ''Evo vam mali sneak peek...''

Pogledaji ovo Baby Lasagna Celebrity Baby Lasagna objavio je još jednu novost na društvenim mrežama, ovo su svi fanovi čekali!

Pogledaji ovo Teya Dora Celebrity Srpska predstavnica na Eurosongu dala savjet Baby Lasagni: ''Sad mora to učiniti, inače...''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač i Goran Mandić - 11 Sonja Kovač i Goran Mandić - 10 Sonja Kovač i Goran Mandić - 9 Sonja Kovač i Goran Mandić - 8 +26 Sonja Kovač i Goran Mandić - 7 Celebrity Tko je otac djeteta Sonje Kovač? Profesionalno se bavi pokerom, a ona ga je godinama skrivala od javnosti!

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Anja Rubik Anja Rubik Anja Rubik Anja Rubik +19 Anja Rubik Celebrity Kad je okrenula leđa, imalo se što vidjeti, kroz opasni porez izvirilo je više od očekivanog!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene