osvojio svijet!

Još jedan uspjeh u nizu Baby Lasagne: Naša zvijezda obara rekord za rekordom!

Baby Lasagna - 2 Baby Lasagna - 2 Screenshot/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna - 2 Baby Lasagna - 1 Doček Baby Lasagne u Umagu Baby Lasagna u Umagu In Magazin: Baby Lasagna u Umagu - 4 Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna Doček Baby Lasagne u Umagu - 13 +19 Doček Baby Lasagne u Umagu - 3 Galerija

Pjesma Baby Lasagne "Rim Tim Tagi Dim" zasjela je na visoko šesto mjesto na top ljestvici švedske glazbene scene.

Naš ovogodišnji predstavnik na Eurosongu Baby Lasagna nakon spektakularnog natjecanje niže uspjeh za uspjehom, a rekordi koje obara postali su sasvim uobičajena pojava. 

Sada se Marko Purišić našao i na top ljestvici švedske glazbene scene. 

S pjesmom "Rim Tim Tagi Dim" zauzeo je visoko šesto mjesto, a u Švedskoj se Joost Klein popeo na četvrto mjesto. Nebinarna osoba Nemo koja je pobijedila na Eurosongu s pjesmom "The Code" nalazi se na petom mjestu. 

Nakon što je upao na globalne top liste Spotifya i iTunesa, Baby Lasagna ušao je i na britansku top 40 listu singlova, a tim uspjehom se pohvalio i na Instagram priči. 

Baby Lasagna za svega par minuta rasprodao je koncerte u zagrebačkoj Šalati, a više o tome pročitajte OVDJE.

Što je izjavio nakon rasprodanih koncerata pogledajte OVDJE.

Od hrvatske vlade nagrađen je i s vrijednih 50.000 eura, ali je pjevač ipak sav novac preusmjerio u dobrotvorne svrhe

Pogledaji ovo Davor Gobac Celebrity Davor Gobac otkrio da je prvi put gledao Eurosong, a prokomentirao je i Baby Lasagnu: "Moć PR-a je nevjerojatna..."

Pogledaji ovo Baby Lasagna Celebrity Lasagna se javio da prokomentira tri rasprodana koncerta na Šalati: ''Ovo mi još uvijek ne djeluje stvarno!''

Pogledaji ovo Konstrakta - 3 Celebrity Konstrakti je jedna riječ bila dovoljna da kaže što misli o Lasagni, koji je odbio novac od Vlade!

Pogledaji ovo Baby Lasagna Celebrity Pogledajte što srpski mediji pišu o Lasagninu potezu koji je sve osvojio: ''Ovo je potez desetljeća, bravo, dečko!''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Stela Rade - 4 Stela Rade - 3 Stela Rade - 2 Stela Rade - 1 +25 Stela Rade - 8 Clubzone Harmonikašica koja nije ušla u uži izbor Dore nastavlja uspjeh "Balkan Popa", moderne ritmove pretočila je u novi singl!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Svećenik Tomislav Lukač Severina - 1 Severina Severina +26 Severina - 14 Celebrity Svećenik odgovorio Severini nakon što mu je odbrusila: "Saznajte istinu, jako me izvrijeđala..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene