Puno razloga za slavlje

Paula nakon pobjede u "Plesu sa zvijezdama" podijelila još jednu radosnu vijest: "Ostavljam sliku za uspomenu!"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Paula Tonković Paula Tonković Paula Tonković i Marco Cuccurin Filip i Paula Tonković Marco Cuccurin i Paula Tonković - 1 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 2 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 3 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 4 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 5 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 6 +19 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 8 Galerija

Paula Tonković je nakon pobjede u showu "Ples sa zvijezdama" otkrila da ima još jedan razlog za slavlje.

Plesačica Paula Tonković treći put je bila finalistica showa "Ples sa zvijezdama", a s Marcom Cuccurinom napokon je uspjela odnijeti pobjedu.

Pogledaj i ovo Paula Tonković - 3 Ne dajte se zavarati Lijepa Paula vraća se na male ekrane, ali s jednom promjenom koja bi mogla zbuniti gledatelje: "Samu sebe zavaravam da je sve isto"

U napetom finalu osvojili su najviše glasova publike i pomeli opaku konkurenciju, a Paula je nedugo nakon pobjede u showu dočekala još jednu lijepu vijest.

"Jučer je moje malo kumče stiglo na ovaj svijet pola sata nakon naše pobjede i dok se ne slegnu dojmovi ovog posebnog dana ostavljam si sliku za uspomenu", napisala je Paula na svojem profilu na Instagramu uz fotografiju na kojoj se pohvalila i svojim novorođenim kumčetom, a pratitelji su je obasuli čestitkama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paula Tonkovic (@paula_jericevic)

Lijepu plesačicu je u finalu "Plesa sa zvijezdama" iz publike bodrio i njezin suprug Filip Tonković, za kojeg se udala lani nakon deset godina veze.

Veliku podršku ima i u svojoj sestri Petri Jeričević, koja je također poznata plesačica.

Paula se u prethodnim sezonama showa natjecala s Ivanom Šarićem i Filipom Vidovićem i oba je puta zauzela treće mjesto.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Vjekoslava i Hana Huljić Vjekoslava i Hana Huljić Vjekoslava Huljić, Hana Huljić Hana i Vjekoslava Huljić +18 Hana i Vjekoslava Huljić Celebrity Vjekoslava Huljić uhvaćena u posebnim trenucima s unučicom Albom, priskočila je u pomoć kćeri Hani i zetu Graši!

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca Censori Bianca Censori Kanye West i Bianca Censori - 3 Kanye West i Bianca Censori - 1 +19 Kanye West i Bianca Censori Celebrity Pogledajte čime je to bujna žena Kanyea Westa oblijepila strateške dijelove, i to sve zbog njega!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene